2777
2789
عنوان

ایده بگید برای درست کردن رابطه ❌

101 بازدید | 7 پست

پاسخ کوتاه ندید کلی نگید 

وقتی از همسر یا ... دور هستید چطوری چت میکنید صحبت میکنید شوق ذوق میدید به رابطه چطور عکس هایی میفرستید 

اصلا کلن چیکار میکنید 

من الان ی مدت از همسرم دورم زندگیم یکم پاشیده میخوام تلاش کنم بهتر شه ی فرصت دوباره بدم یکم چیزایی دیگ امتحان کنم برای رابطمون ... الان خیلی سردیم تو چت هیچ حرفی نداریم اصلا عکس ازم نمیخواد داغونیم چیکار کنم اخرشم دعوامون میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکوفت نزن، غر نزن، خسته‌اش نکن، پر انرژی باش و ماجراجو شیطنت کن 

بازی کردن باعث میشه به همدیگه نزدیک بشین کودک درونتون فعال بشه و حس رقابت و هیجان ایجاد بشه بینتون 

یه لباس جینگیلی پینگیلی یه کمی هم لختی بخر موهاتو خرگوشی ببند( اگه بهت میاد) عکس خوشگل بگیر بفرست براش با ذوق بهش بگو رفتم خرید اینو گرفتم بهم میاد؟

من نمی‌دونم رابطتون چجوریه ولی بیشترین دلیل سرد شدن همون غر زدن و خسته کرده طرفه مقایسه یا سرکوفت زدن فکر نمیکنم از این سایت چیزی برات در بیاد از یه مشاور راهکار بخوای برای ترمیم رابطتون بهتره این‌ها توصیه‌های منه 

بروهی ایران♥️🫡

سر چه چیزهایی دعوتتون میشه؟ این مهمه

خیلی وقت‌ها رابطه سرد میشه چون آقایون میبینن هی یه حرفی پیش میاد و دعوا میشه و تصمیم میگیرن خودشون رو کنار بکشن تا دعوایی نشه به جاش رابطه سرد میشه باید یاد بگیرین با همدیگه حرف بزنین درست مشکلتون رو حلش کنین هروقت بحثتون شد یا صداتون رفت بالا و حس کردی ادامه پیدا کنه دعوا میشه دست هایش رو بگیر و بگو بیا با همدیگه چشم هامون رو ببندیم و نفس عمیق بکشیم بعد که یکم آروم تر شدین با ملایمت منظورتون رو به همدیگه برسونید و سعی کنید همدیگه رو درک کنید در نهایت دارید میخواید با همدیگه زندگی کنین باید گفت و گو کنید و همدیگه رو بفهمید

بروهی ایران♥️🫡

سرکوفت نزن، غر نزن، خسته‌اش نکن، پر انرژی باش و ماجراجو شیطنت کن بازی کردن باعث میشه به همدیگه نزدیک ...

مشکل  نداشتیم یا اگ داشته به من نمیگفته مشکلمون الان اینکه من زندگیم ول کردم نشستم خونه بابام پسرم ۷ ماهش از وقتی زایمان کردم عین همه زندگیم یکم بهم ریخت شده باعث شد ی زن بیگاد وسط با شوهرم به اسم داداشی اینا صحبت کن اونم زنی ک دوتا بچه داشته ... خلاصه ک رابطه عاطفی بینشون نبوده اما گند خورده تو رندگبمون همین حالا همه من بخاطر پسرم ی فرصت دیگ به زندگیمون بدم ک من با شرایطی فرصت میدم اما خوب بینون خراب شده  از چشمم افتاده

مشکلتون چی بوده ؟؟ اول اونو باید حل کرد

مشکل  نداشتیم یا اگ داشته به من نمیگفته مشکلمون الان اینکه من زندگیم ول کردم نشستم خونه بابام پسرم ۷ ماهش از وقتی زایمان کردم عین همه زندگیم یکم بهم ریخت شده باعث شد ی زن بیگاد وسط با شوهرم به اسم داداشی اینا صحبت کن اونم زنی ک دوتا بچه داشته ... خلاصه ک رابطه عاطفی بینشون نبوده اما گند خورده تو رندگبمون همین حالا همه من بخاطر پسرم ی فرصت دیگ به زندگیمون بدم ک من با شرایطی فرصت میدم اما خوب بینون خراب شده  از چشمم افتاده