2777
2789

🔎🩻 تلسکوپ و میکروسکوپ سوشیال مدیایی 🩻🔎

این اپلیکیشن ها و پلت‌فورم های اینترنتی و سوشیال مدیاا چه اینستاگرام چه یوتیوب چه تیک تاک و ••• چه افرادی بی کاراکتر و شخصیت و شعوری رو با اسم بلاگر و اینفلوئنسر و سلبرریدی با هر موضوع و محتوا سخیف و کثیفی و مستهجنی و جن••سی•• و ••• بدون شناسایی بکگراند و بیوگرافی و مشخصات و اطلاعات هویتی با یه ذره بین و میککروسکوپ دیده نمیشدن رو درشت و پررنگ و بولد کرد و‌ افرادی که کاراکتر و شخصیت و سلبرریتی واقعی و حقیقی هستن رو مثل تللسکوپ نوازندگان که باید ششصد تا ساز موسیقی رو بنوازند و آهنگسازی و میکس و اپلیکیشن های موسیقی و ترانه سازی یاد بگیرن یا خوانندگان و بازیگران که باید ششصد سال کلی فیلم سینمایی و سریالی و تلویزیونی اکتوری و بازیگری میکردن تا مشهور و شناخته بشن و ••• کوچیک کرد اما الان در حق این افراد اجحاف و ظلم و ستم میشه که با هر اراجیفی و خزعبلات و پرت و پلااا و چرندیاتی میشه سلبرریتی و معروف و مشهور شد .!!!!!! ••• 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

2790
2778
2791
2779
2792