2777
2789
عنوان

اگه خونوادت خوبه خوشبحالت

219 بازدید | 12 پست

روانمو بهم ریختن

زندگیمو بهم ریختن

عصبی شدم

خسته شدم

به جایی رسیدم که همه بهم میخندن

از پس کارام بر نمیام

نمیتونم درست حرف بزنم

نمیتونم درست استراحت کنم خسته شدم واقعا

مقصر خودمم هستم خودمم عرضه ندارم زندگیمو جمع کنم

یجوری میرم انگار از اول نبودم

میشه بگی مثلا خونوادت چیکار میکنن ؟ و تقصیر کیه ؟ تو یا خونوادت ؟

نمیتونم بگم

هردو بیشتر اونا ولی الان من

نمی‌دونم از کجا شروع کنم بهتر کنم وضعیت رو

یجوری میرم انگار از اول نبودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم بگمهردو بیشتر اونا ولی الان مننمی‌دونم از کجا شروع کنم بهتر کنم وضعیت رو

فقط حرفشونو گوش کن همین 

هرچی گفتن بگو باشه چشم 

حتی اگر در ظاهر بگی باشه چشم و یواشکی کار خودتو انجام بده .

باور کن کم کم دوستت خواهند داشت . 

خونواده فقط باید کاریشون نداشته باشی . هیچ درخواستی نکنی 

و بهشون بله چشم بگی . زبون درازی هم نکنی 

اینجوری هیچ دعوایی به وجود نمیاد 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
نمیتونم بگمهردو بیشتر اونا ولی الان مننمی‌دونم از کجا شروع کنم بهتر کنم وضعیت رو

خب منم خانواده متشنج دارم اما درسمو میخونم تا بلکه نجات پیدا کنم تو هم از این بی تکلیفی خودتو نجات بده به خودت یه هدفی پیدا کن خودتو باهاش سرگرم کن، من الان با اینکه خانواده بدی دارم اما آرزو میکنم سایه شون بالاسرم  باشه چون از بی‌کسی میترسم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

فقط حرفشونو گوش کن همین هرچی گفتن بگو باشه چشم حتی اگر در ظاهر بگی باشه چشم و یواشکی کار خودتو انجام ...

واقعا نیمشه همینجوری کرم خر فرضم کردن الان ک تقیان کردم بهترن

هیچی اندازه خانواده سمی ادمو تو زندگی عقب نمیندازهاما سعی کن خودت زندگیتو نجات بدی بشینی و بقیه رو م ...

خب چیکار کنم وقتی از ذهنم نمیره مثلا الان همش یمخوام به حذفاشون فک. نکنم  همش میخواستم یه جمله رو بگم یادم رفت خودن میان یه گندی میزنن بعد میندازن گردنم و. ملی منت ینی باید ظرح فولانی تنم بتشه تا دوومب یارم حالا من میخواستم یه چیزیو بهشون بگم دوبار یادم رفته خاک توسرم