2777
2789

بنظرتون  دامن جنسش چی باشه که هم شیک باشه هم مناسب تابستان و رنگش چی ، شیک بشه

و اینکه با چه چیز های میشه دامن پوشید ؟ آیا با تیشرت هم میشه ؟ منظورم ازین تیشرت های که آستین های بلند تا آرنج دارن و اینکه پیشاپیش مچکرم 

دامن جین

چاک داشته باشه

با شومیز

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اکثرا دامن لینن میپوشن هم خنکه هم سبک و حتما کمربند داشته باشه خیلی شیک می‌کنه استایل رو 

اگر میخوای بدون جوراب و ساپورت بپوشی که کلا نخر دامن چون خیلی شلخته میشه 

یا بلند تا مچ پا بخر نخوای جوراب بپوشی 

آره با تیشرت میشه با شومیز راه راه میشه 

شومیز ساده 

شومیز ساتن 

لینن،پرشیا ،داکرون، جین اینجور جنسا برای دامن خوبه .هم شومیز با دامن خوب میشه هم به قول خودت تیشرت و ...

ممنونم فقط یک سوال دامن جین برای تابستان گرم و خز نیست ؟

با شومیز _ کراپ کت _ وست هم میتونی دامن بپوشی .

دامن ساتن خیلی خاص و ترنده ولی هر نوع استایل نمیشه باهاش زد .

دامن جین و لینن هم که برای همه مناسبه و هر جور استایل میشه زد باهاشون .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان اکثرا دامن لینن میپوشن هم خنکه هم سبک و حتما کمربند داشته باشه خیلی شیک می‌کنه استایل رو اگر می ...

ممنون عزیزم ،دامن خودش کمربند داره یا باید جدا گرفت ؟

اینایی ک دامن میپوشن بیرون تو خیابون زیرش چی میپوشن ؟ چیزی دیده نمیشه هر چی دقت کردم ینی با شورت میپوشن ؟ باد زد رف بالا چی ؟ من همش با جوراب شلواری میپوشم خوشمم نمیاد از جوراب شلواری