2777
2789
عنوان

ادبیات نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به امید خدا عیییزیزمم مطمئن باش من خیلی احساساتم درست در میاد کلا حس کردم امسال یه چیز خووب میاری که ...

🥲🥲الهی آمین گل‌دختر

من که خیلی خستم،از خیلی چیزا زدم. تنها دلخوشیم همین پزشک یا دندونپزشک شدنه. دارم میگم،وقتی دیدم دوست نداشته شدم،وقتی دیدم موهام ریخت،وقتی دیدم چشام ضعیف شد،وقتی تو روم گفتن چون کسی عشقی بهت نداد درکی نداری...همه اینا پشیزی واسم مهم نیست. کاش مرحمت خدا بذاره که ناامید نشم

راستی،گفتم ۱۸.۵ که اگه خدایی ناکرده سرجلسه رفتی فشار روت نباشه. وگرنه با چیزی که گفتی بهتر ازینا ممکنه بیاری. بد به دلت رله نده

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

🥲🥲الهی آمین گل‌دخترمن که خیلی خستم،از خیلی چیزا زدم. تنها دلخوشیم همین پزشک یا دندونپزشک شدنه. دار ...

ببخشی گلم من یهو انگار به حرفت تلنگر خوردم و رفتم درس خوندم

من با پوست و استخوون درکت میکنم من از استرس 10 کیلو کردم 

ضعیف و لاغر شدم 

موهام از جلو ریخت و ریخت..

از استرس پوستمو زخمی میکردم 

انگار همه ما هممو درک میکنیم 

والا راستش رو بخوای نمیدونم هر کی رو میبینم از دوستا و اشنا ها الان حداقل تو مرور ادبیاتن نه اینکه مثل من یکی بخواد واسه دفعه اول ادبیات رو بخونه 

میگم اگه دوست داری با هم رقابتی بخونیم پایه ای؟

اصلا نا امید نشو حیفه به خودت نگو خسته چون هیچ کمکی بهت نمیکنه و علاوه بر اون بد ترت میکنه 

الان ما تو شرایطی هستیم که نمیتونیم تغییرش بدیم از لحاظ موقعیت زمانی بنابراین محکومیم به ادامه به خودت نگو خسته ببین کسایی رو که تا 23 یا حتی 24 سالگی پشت کنکور موندن ، ارادشون قابل تحصینه نه؟ ادم اصلا نباید خسته بشه چون منشاش روحه 

کم نیار 

کاملا درکت میکنم اما یه چیزی 

به خودت اصلا دل نسوزون به خودت اصلا رحم نکن 

الان هر ساعتی که بخونی میتونه .25 صدم بندازه رو نمرت که این 25 صدم ها وقتی رو هم جمع شن معجزه اسان

میگم میای همین جا رقابتی بخونیم ؟ شاد داری؟ اگه شاد داری که خیلی خوبه بهت ایدیمو میدم فقط بیایم هر چند ساعت یه بار بگیم خوندیم 

یه سره بخونیم ؟ نظرت چیه در مورد رقابتی خوندن؟من هدفم در بدترین شرایط و در هر شرایطی 9 ساعت درس خوندنه تا 11 تا 12 ساعت... 

🥲🥲الهی آمین گل‌دخترمن که خیلی خستم،از خیلی چیزا زدم. تنها دلخوشیم همین پزشک یا دندونپزشک شدنه. دار ...

از ته قلبم برات ارزو میکنم که 7 تا بیست بگیری 

چون 7 عدد شانسه 

خودم که خیلی دوستش دارم    .

من نمیدونم چرا استیکر که میزارم پا پیامام نمیاره بالا 

ببخشی گلم من یهو انگار به حرفت تلنگر خوردم و رفتم درس خوندممن با پوست و استخوون درکت میکنم من از است ...

چه خوب واقعااا آفرین درست رو بخوننن 

نه عزیزم من شاد ندارم اما تلگرام دارم . چرا که نههه اتفاقا پایه رقابتی خوندنم.

الهی:)))) میدونم شرایط پر چلنجیه 

ببین کمیت قرار نیست نجاتت بده،اون کیفیته که به دادت میرسه.

گفتم که پایه،ات خوبه. این خودش یه پوعنه. ادبیات مثل دینی نیست که نیاز به خرخونی باشه. مفهومی هست بیشتر. حالا اگه بیشتر از یه دور خوندی که نوشجونت، اگرم نه واقعا اوکیه جدی میگم. یدور بخون ولی عمیق،و حل سوال زیاد

از ته قلبم برات ارزو میکنم که 7 تا بیست بگیری چون 7 عدد شانسه خودم که خیلی دوستش دارم .من نمیدونم ...

مرسیییی خوشقلب تو هم همین😍 کاش ۱۰تا بیست باشه. چه خوش اشتهام😍🤣