2777
2789

بچه خالم چند بار به بابام گفت منو ببر شهربازی بابام نبرد هم بخاطر هزینه و هم مسئولیت .

حالا بچه هر وقت مارو میبینه میگه منو نبردین شهربازی . بچه ۵ سالشه و بشدت شلوغه

من ک هیچوقت راضی نمیشم بابام بچه مردم رو ببره شهربازی ۳۰۰ ۴۰۰ خرج کنه درحالی که وقتی منو میبره بیرون فقط یه بستنی ۳۰ تومنی میخره اون بچه پدر مادر داره به ما چه ربطی داره😑😑😑

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث خرجش نیست مسئولیتشه و خیلی سنگینه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

منم جای تو باشم خوشم نمیاد ببرنش شهربازی 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

چی بگممن بودم میبردم ۴ چشمی مواظبش بودم

من ک هیچوقت راضی نمیشه لپ تاپمو خراب کرد کافیه دیگع

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

خب حق داری که ناراحت باشی، چون طبیعیه آدم دلش بخواد پدرش اول به خودش و خانوادش برسه.

ولی از طرفی اون بچه هم پنج سالشه و بچه‌ها این سن خیلی احساساتی‌ان و هیچی یادشون نمیره.

اگه قراره ببریدش، خوبه قبلش با خانوادش هماهنگ شه هم از نظر هزینه هم مسئولیت.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

چرا به پدر شما میگه منو ببر؟عجیبه برام

برا خودمونم عجیبه والا