2777
2789

نه آرزوم بود به این روزها برگردم لحظه لحظه اش به لطف خدا معجزه است.

الانم که اخراشه هم خوشحالم هم ناراحت.

خوشحالم چون هدیه خدا رو بغلم میگیرم ان شاءالله ، و ناراحتم از اینکه نمیدونم دوباره خدا لطف میکنه بهمون که بچه بده یا...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه آرزوم بود به این روزها برگردم لحظه لحظه اش به لطف خدا معجزه است.الانم که اخراشه هم خوشحالم هم نار ...

وای هنوز اینو بدنیا نیاوردی بفکر دومی هستی هی ببین میتونی از لحاظ روحی جسمی توانایی داری بچه که فقط آوردنش نیست 

من چند روز پیش شوهرم بع اشاره ریز به بچه دوک کرد خواستم با جفت پا برم تو دهنش 

وای هنوز اینو بدنیا نیاوردی بفکر دومی هستی هی ببین میتونی از لحاظ روحی جسمی توانایی داری بچه که فقط ...

اگه بگم اولیم نیست چی میگی؟

به لطف خدا سومیم😁😁

و منی ک دیرور فهمیدم سومی باردارم درحالیکه قصد بارداری نداشتم تازه داشتم کلاس ورزشم شروع می کردم خیلی ذیرم متوجه بارداریم شدم.هنوز سونو ندادم.بتام بالااس نگرانم ناقص یا خارج رحمی نباشه

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خدا حفظشون کنه ولی بفکر اعصاب و بدن خودتم باش

ممنون عزیزم.

یه تدابیری دارم خداروشکر تا الان خوب بوده البته که به فکر پیشرفت خودمم هستم و الحمدلله تا الان تونستم با این شرایطم به فعالیت ها و مطالعات و کارهایی که دوست دارم میرسم.

باشگاه رو هم گذاشتم بعد زایمانم ان شاءالله میخوام برم و الان ورزش‌های زایمان رو انجام میدم.

و منی ک دیرور فهمیدم سومی باردارم درحالیکه قصد بارداری نداشتم تازه داشتم کلاس ورزشم شروع می کردم خیل ...

عزیز چرا فکرای منفی میکنی ان شاءالله که سالم.

هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه ان شاءالله 

عزیز چرا فکرای منفی میکنی ان شاءالله که سالم.هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه ان ...

من اصلا شک نکردم باردار باشم.برام عجیبه.ماه های قبل دوس داشتم بعد ب خودم اومدم ک دوتا دارم شرایط بارداری دوبارع ندارم ب این نتیجه رسیدیم بیخیال بشم و برم کلاس ورزش برای هم روحی هم جسمی احتیاح داشتم حس خوب میگرفتم ولی تو ورزش کردن اوایل فشاز زیادی بهم بود.اصلا انتظار بارداری نداشتم.بتا15هزار نمیدونم یعنی چی..گیج و منگ شدم تا سونو نرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من اصلا شک نکردم باردار باشم.برام عجیبه.ماه های قبل دوس داشتم بعد ب خودم اومدم ک دوتا دارم شرایط بار ...

چند وقت از موعدت گذشته؟

اخه من پریودی منظمی نداشتم.۱۴ماه پیش دوروز لکه بینی داشتم

اها پس ممکنه از ماه پیش باردار باشی؟

عزیزم در هر صورت نگران نباش فردا حتما برو دکتر ببین کی برات سونو مینویسه.

اها پس ممکنه از ماه پیش باردار باشی؟عزیزم در هر صورت نگران نباش فردا حتما برو دکتر ببین کی برات سونو ...

شما از عدد بتا اطلاع ندارید راهنمایی کنید.تو نت سرچ کردم تقریبا ۶هفته و چند روز میشد.بدونم هفت هفته شدم سونو میدادم بعد میرفتم دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...