2777
2789
عنوان

باد معده

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 37 پست
اگه دست تو دماغش کرد چیییی؟؟؟؟؟؟؟؟واسه خیانت شاید طلاق نگرفتم ولی واسه این موضوع حتما میگیرم😂😂😂

اه اه اه چندش 

باور کن منم همینطوری‌ام😂

اصلا نمیتونم کثیف بودن و اینا رو تحمل کنم ،حتما دعوا میشه

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤

اگه خونه خودشه پس دیگه وسط سینک هم بینیشو تمیز کنه

خونه خودشه دیگه

چیا میگینا 

این کاملا کار بی فرهنگیه و اصلا زشته

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید بخندین ولی این کارا توهین ب خودتونه

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

آخ الهی شما اوج باکلاسی هستی برو بیرون حالت بد نشه بعدم گفتم که کسی که صفراش بالاس زیاد باد معده دار ...

شما برو بیرون حالمون رو بد کردی😂🤢🤢

چرا بهت بر میخوره بابا چه ربطی به کلاس داره دیگه بی کلاس ترین آدم دنیام باشی فرهنگ و حرمت لازمه یه ذره

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

بیخیاااال شوخی میکنی دیگه؟

نه جون تو با همسایه بودم چرا به این حرف من توجه نمیکنین بابا اونی که باد معده داره همش صفراش بالاس گیر دادین آره تو بی تربیتی فلانی خواهشا حوصلتونو ندارم ریپ نزنین

نه جون تو با همسایه بودم چرا به این حرف من توجه نمیکنین بابا اونی که باد معده داره همش صفراش بالاس گ ...

مدافع گوز ندیده بودم که دیدم

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

شما برو بیرون حالمون رو بد کردی😂🤢🤢چرا بهت بر میخوره بابا چه ربطی به کلاس داره دیگه بی کلاس ترین آ ...

یعنی چی؟بدت میاد جواب نده گفتم که ایشون یا باید بگه برو دستشویی یا که سرکنگبین بده دستش دیگه هم جواب نده حوصلتو ندارم