2777
2789
دانشجوئماز تدریس زبانبه فکر ازدواج نیستم ، تو فکر مهاجرتم

چه رشته ای؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشته آموزش زبان انگلیسیدرمورد اون سوالت هم فعلا با خانواده اما یه تایمی مستقل بخاطر کارم

من استارتر نیستم عزیزم😅

دانشگاه دولتی میخونی؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

من استارتر نیستم عزیزم😅دانشگاه دولتی میخونی؟

ببخشید به اسمتون دقت نکردم 

نه آزاد میخونم ولی تفاوتی نداره برا بورسیه گرفتن دانشگاه اهمیت آنچنانی نداره ، مهم معدل بالاست و سطح زبان خیلی قوی

ببخشید به اسمتون دقت نکردم نه آزاد میخونم ولی تفاوتی نداره برا بورسیه گرفتن دانشگاه اهمیت آنچنانی ند ...

آها،فک کنم برای مهاجرت یه هزینه سنگینی باید بدی الان ؟

آها،فک کنم برای مهاجرت یه هزینه سنگینی باید بدی الان ؟

من حقیقتا دنبال بورسیه مکست ژاپن هستم که اگه بتونم بگیرمش کل هزینه هام پوشش داده میشن ، ولی اگه نتونم ، اره باید هزینه سنگینی بدم برا مهاجرت 

من حقیقتا دنبال بورسیه مکست ژاپن هستم که اگه بتونم بگیرمش کل هزینه هام پوشش داده میشن ، ولی اگه نتون ...

موفق باشی عزیزم من قبلا رشته دانشگاهیم چیزی دیگه بودم ولی حسابی گیر میدن برا استخدامی،بنظرت بخوام  الان شرو کنم برا زبان دیره؟همسن شما هستم اما همشه تردید دارم برای اینکار