2777
2789
من پیارسال با 38 هزار دعوت شدم😂ولی الکی دعوت میکنن ک فقط پول بگیرن.ترازمم همون 6و600 اینا بود

کجاا بودید ؟ 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوب الان مرحله اول معدل تاثیر نداره - اول باید واسه مصاحبه قبول بشم

اینم درسته. من تجربی نمیدونم ولی خب بازم میگم بستگی به ظرفیت منطقت و شهر محل زندگیت داره.

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

اهااااا وایی من فکر کردم دعوت می شم

بستگی داره به شهرت 

ما تو ایلام دوستم ۸۰۰۰ هاورد دعوت نشد 

ولی یکی دیگه تو دهلران خیلی کم هاورده بود شده بود 

چون ادم زرنگ نداشته 

حالا از شهر شما خبر ندارم 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

پارسال دونفر اموزش ابتدایی می خواسته

سه برابر ظرفیت برای مصاحبه دعوت میکنند  

یعنی ۶ نفر واسه مصاحبه دعوت میشن 

پارسال دونفر اموزش ابتدایی می خواسته

کدوم شهرید؟ 

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا)