2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به استانت داره. و ظرفیت منطقت .

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

معدلت بالا بیاد هم خیلی کمکت میکنه. مثن۱۹ .

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

من دوستم حدودا رتبه ۵۵ هزار منطقه ۲ تجربی رشته کارو فناوری دبیری قبول شد ولی خب محل تدریسش روستاس

خودم با رتبه ۳۲ هزار دبیری تربیت بدنی قبول شدم محل خدمتم ناحیه ۳ شهرمون منم تجربی ام