2777
2789

من کنکور خودم تراز نزدیک ۶هزار بود  

فرهانگیان یکی ۳۵  یکی ۴۰ تفریبا 

نشد 

انسانیم 

پارسال 

نمیدونم حالا با توجه به رتبه 

ولی اگه نظر شخصی بخوام بدم نه نمیشه 

چون الان با این تراز مشخصه کنکور خودت خوبی ندادی 

ولی من رفتم سر جلسه اکثر قرهنگیان فول بوذند 

تیر بخون معدل نهایی بخون بهتر از:فرهنگیان تو تجربی هست 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

تجربیاسمت معلمی نمیرن من دیدم دعوت شده بودنالبته ظرفیت خیلی مهمهنهایت ابتدایی یا نیازهای ویژه ی کارد ...

بازم کمه

دعوت که از تراز بالای ۶۰۰۰ دعوت می کنن ولی مصاخبه قبول نمی کنن

صل علی سترکه چشما حسود بترکه🧿🧿🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کنکور خودم تراز نزدیک ۶هزار بود فرهانگیان یکی ۳۵ یکی ۴۰ تفریبا نشد انسانیم پارسال نمیدونم حالا ...

انسانی با تجربی فرق داره

تجربی تعداد کمی میرن فرهنگیان ولی انسانی اکثرا

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

من دوستم حدودا رتبه ۵۵ هزار منطقه ۲ تجربی رشته کارو فناوری دبیری قبول شد ولی خب محل تدریسش روستاسخود ...

وای یعنی میشه منم امسال دبیری تربیت بدنی بیارممم

خوشبحالتون شما پسرارو خیلی زود میگیرن🫠

شهر ما پارسال ۲تا ابتدایی میخواست اونم پسر از رشته تجربی..نه دبیر شیمی نه زیست..هیچی نمیخواست

من دوستم حدودا رتبه ۵۵ هزار منطقه ۲ تجربی رشته کارو فناوری دبیری قبول شد ولی خب محل تدریسش روستاسخود ...

تعداد پسرا فرق میکنه 

بعدش الان فرهنکیان جدا کردند 

من دوستم ۱۲ هزار تجربی هاورد فرهنگیان دبیری  نگرفت براش  زمانی که جدا نشوده بودند 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

نه داشدعوت بشه اگه نهاییش بالا باشه ترازش حتی کم قبول میشهچرا روحیه ملت و می پوکونی

وا😂😂😐😐

تراز ۶هزار خیلی کمه یعنی زیر ۱۰ درصد زده

شما هم مشخصه امسال اولین کنکورته

صل علی سترکه چشما حسود بترکه🧿🧿🧿

انسانی با تجربی فرق دارهتجربی تعداد کمی میرن فرهنگیان ولی انسانی اکثرا

ربطش ؟ الان فرهنگیان جدا شده تجربی انسانی ندارع