2777
2789
عنوان

پسر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 240 پست
***مهم مهم مهم ****پسر دختر فرقی نداره ولی اینکه پسر بهتره ب این دلیله .. ک دختر شوهر میکنه میره. ...

خب اینم ریشه در فرهنگ اشتباه ما داره...در کشورهای دیگه...دختر هم میتونه فامیلیش رو به فرزند منتقل کنه...و البته همه میدونن که ژن فرزند حداقل ۸۰ درصد متعلق به مادره...یعنی در علم...فرزند شما...خصوصیات و ژنتیک مادر رو بیشتر از پدر در خودش داره...و صرفا فامیلی پدر رو یدک میکشه

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

همین قدرتمندی زن رو نشون میده که توجه شوهر به مادرش. یچیز زشته و همه اون شوهر. و ملامت میکنن

پسری ک مادرشو دوست داشته باشه مطمئن باش زنشم دوست داره پسری ک قید مادرشو بزنه مطمین باش ی روزی قید اون زنم میزنه ووبهش خیانت میکنه مطمین باش پس اگه میخایین زندگیتون پپا برجا باشه اول مادر همسرتونو دوست داشته باشید و مث مادرخودتون بدونید بعد همسرتونو هر چچقد مادر شوهر بد باشه اشکال نداره انقد بهش خوبی کنید ک شرمنده بشه من تجربه ۱۵ سال زندگی رو دارم تنها عروسم ب ولله سه تا پسرم زاییدم ب خدا قسم چون همسرم عاشقم بود انتخاب همسرم بودم ۱۵ سال هیچ وقت نتونستن منو هضمم کنن چون دوست داشتن خودشون زن بگیرن ولی من یاد اوری میکنم ب همسرم زنگ بزن مامانت صحبت کنیم یا بیا واسه مادرت فلان جیزو بخریم ب ولای علی قسم هسرم میگ اونا ک اقد بد کردن بهت چرا تو انقد ساده ای میگم من ساده نیستم من خدا داره میبینه و واسم عوضش تو زندگیم جبران میکنه من واسه اون بالایی بعد اینکه مادر و پدر اگه هواشوو نداشته باشی خدام هواتو ندارهد✌️😊🚶🏻‍♀️

میگم..ما هر چی خواستیم نشد از این به بعد هر چی بشه هم دیگه ما نمیخاییم 🚶🏻♀️🎶

چی شده چرا دعوا میکنید🥴🥴🥴

چمیدونم زنه احمق.. منم داشتم میگفتم اره زن و مرد هر دو نقش دارن تو تعیین جنسیت یهو متو ریپ زده که شماها عقده پسر دار شدن دارین در حسرت پسر داشتن بسوز😐😐😐😐😐😐😐حالا من خودم مجردم اصلا برام مهم نیست کی چی زاییده.....

باز رفته تاپیک هامو بخونه‌... کلا خود درگیره 

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

گمشو بابا تو دیگه کی هستی

غلط کردی ریپلای کردی بعدش دروغ میگی که این اول ریپ زد.دروغگو هم که به خصلت های خوبت اضافه شده روانپریش

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
منم تا دوهفته پیش همین فکرو میکردم تاااا اینکه دختر همسایه مامانم که باردار بود و بچه هم پسر بود اوم ...

بله اینا که تکلیفشون مشخصه این اگر دختر دار میشد خودش رو نازا میدونست ولی میومد اینجا واسه بقیه کلی توهین و برتری دخترا و آیه و حدیث ردیف میکرد 😆😆 

خب اینم ریشه در فرهنگ اشتباه ما داره...در کشورهای دیگه...دختر هم میتونه فامیلیش رو به فرزند منتقل کن ...

دیگه متاسفانه  تو ایران نمیشه زن فامیلی ب بچه بده... ما داریم در مورد ایران حرف می‌زنیم  ن کشور های خارجی.... 

و همون یدک کردن فامیلی میشه ادامه دادن نسل

خدایا امیدم تویی...ناامیدم نکن 💜😍

تو حسرت پسر دار شدن بسوز

زشته اونطوری نگید حدا قهرش میگیره... ـ

کیه ک ب پسر دار ها پسر داده

کیه ک ب دختر دار ها دختر داده

کیه ک یه عده رو از داشتن فرزند محروم کرده

خداوند قادر است ب جسمی بگوید موجود شو و بی درنگ کوجود شود

یا در ان واحد فرزندان مون رو ازمون بگیره

بخدا زشته این حرفا

شاید پسر دوس داره و با خرف شما دلش بشکنه

ای خدااااا

کسی نیس بگه فقط خدا قادر است 

میگن مرد زن طبع اسیدی قلیاییx y

وای برما

پسری ک مادرشو دوست داشته باشه مطمئن باش زنشم دوست داره پسری ک قید مادرشو بزنه مطمین باش ی روزی قید ا ...

خیلی طولانی نوشتی یکمش رو خوندم و کاملا موافقم.  ولی این زنه کلا مشکل داشت واسه همون جوابش رو اونطوری دادم.. من خودم همش حرصم میگیره میبینم عروس مادر شوهر رو آذین کنه... فقط خواستم بهش بگم تو که انقد پز پسرت رو میدی پس فردا دختر مردم میذاره کف دستت

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

زشته اونطوری نگید حدا قهرش میگیره... ـکیه ک ب پسر دار ها پسر دادهکیه ک ب دختر دار ها دختر دادهکیه ک ...

خب چرا باید بگه پسر بده عروس تو صورتت تف میکنه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خیلی طولانی نوشتی یکمش رو خوندم و کاملا موافقم. ولی این زنه کلا مشکل داشت واسه همون جوابش رو اونطور ...

انقدر دروغ نگو روانی

تو اول ریپلای کردی چرتو پرت گفتی 

خب چرا باید بگه پسر بده عروس تو صورتت تف میکنه؟

غلط گردی گفتی هر کی دختر دارهعقده پسر دار شدن داره

کاملن تموم زنایی ک دارن میگن پسر زا بده.... آرزشونع ۷دا بهشون یه پسر .بده.... 🤣🤣

دقیقا

غلط گردی گفتی هر کی دختر دارهعقده پسر دار شدن داره

غلطو تو کردی به تو چه؟مگه به شخص بدبخت تو گفتم؟

غلط کردی ریپلای کردی بعدش دروغ میگی که این اول ریپ زد.دروغگو هم که به خصلت های خوبت اضافه شده روانپر ...

برو باباااا دختر واسه آدم میمونه پسرت شوهر زن مردم شده تمومی