2777
2789
عنوان

پسر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 240 پست
چمیدونم زنه احمق.. منم داشتم میگفتم اره زن و مرد هر دو نقش دارن تو تعیین جنسیت یهو متو ریپ زده که شم ...

ناراحت نشو عزیزمممم

من معذرت میخام از طرف کسی ک بهت گفته در حسرت پسردارشدن بسوز..... 

انشالله در اینده صاحب فرزندان و دسته گلای دختر و پسر بشی

غلطو تو کردی به تو چه؟مگه به شخص بدبخت تو گفتم؟

زر زدی پاشم وایستا

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برو باباااا دختر واسه آدم میمونه پسرت شوهر زن مردم شده تمومی

اگه یه اشغالی مثل تو گیرش بیاد خب اره

ولی من دعا میکنم خدا شر امثال تورو از سرمون کم کنه

حالا تو صبرکن یکی بیاد اصلا بگیرتت بعد واسه خانوادش خط و نشون بکش

البته تجربه ثابت کرده امثال تو اخر میشن نوکر خانواده شوهر

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
زر زدی پاشم وایستا

تو پس خیلی بدبختی که منو ریپلای کردی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ناراحت نشو عزیزمممممن معذرت میخام از طرف کسی ک بهت گفته در حسرت پسردارشدن بسوز..... انشالله در اینده ...

فداتشم:)بخوای احد و واحد برام مهم نیست اینچیزا ذهن من پر از تفریحی و درسه به بچه و شوهر فک نمیکنم که به جنسیتش فک کنم اینا یهو اومدن گفتن عقده پسر داری:)

آخرم اومده میگه بشین خونه بابات که یه پسر ببرتت.. 

بخدا همون پسر نشونش میده بزرگ بشه

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

بله اینا که تکلیفشون مشخصه این اگر دختر دار میشد خودش رو نازا میدونست ولی میومد اینجا واسه بقیه کلی ...

آره با اینم موافقم.

کلا ذات انسان، شخصیت و میزان شعور انسان خیلی مهمه. 

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
تو پس خیلی بدبختی که منو ریپلای کردی

واقعا بدبختم که با توئه عصر بوقی جرف زدم معلوم نیست مال کدوم دهاتی که پسر برات پزه

بیخیال بچها دنیا ارزش ناراحتی نداره درسته مجازیه ولی پشت این مجازه قلب هایی هست ک زنده داره میتپه نکنه خدایی نکرده بشکونید اللنم حلالیت بطلبین و تموم کنید 💞✋️

دخترای گل برید درساتونو بخونید 😘😘😘

میگم..ما هر چی خواستیم نشد از این به بعد هر چی بشه هم دیگه ما نمیخاییم 🚶🏻♀️🎶

اگه یه اشغالی مثل تو گیرش بیاد خب ارهولی من دعا میکنم خدا شر امثال تورو از سرمون کم کنهحالا تو صبرکن ...

🤣🤣خبر نداری پسرای شما تو خیابون چطور دنبال دخترا میدونن بدبخت تو که هنوز فک کردی تو گرفتن دختر مردم نقش داری 

واقعا بدبختم که با توئه عصر بوقی جرف زدم معلوم نیست مال کدوم دهاتی که پسر برات پزه

من پز ندادم

بچم اگه دختر هم میشد تاج سرم بود ولی الان که پسره بازم عزیز دلمه

حداقل مثل تو نمیام دختر و پسر جدا کنم بگم پسر بده دختر واسه مادر میمونه 

بیخیال بچها دنیا ارزش ناراحتی نداره درسته مجازیه ولی پشت این مجازه قلب هایی هست ک زنده داره میتپه نک ...

😂🤦‍♀️❤️

خب چرا باید بگه پسر بده عروس تو صورتت تف میکنه؟

اعصابش خورد شده گفته ببخشید

ی کم فکر کنین مگه قران نمی خونین خدا گفته من قادرم در یک شکم دختر در یک شکم پسر در یک شکم هم دختر و هم پسر بارور کنم... و بعضی ها هیچ کدام را ندهم.... دیگ چی شده اینطور میکنین... برتری یا انگ میزنین بهم دیگ.... 

فقط ما میتونیم با دعا کردن خواسته مونو بگیم ک انشالله قبول کننن.... همین

من پز ندادمبچم اگه دختر هم میشد تاج سرم بود ولی الان که پسره بازم عزیز دلمهحداقل مثل تو نمیام دختر و ...

معلومه انقد بدبختی که برات پز بوده وگرنه با اون مغز نداشتت به خودت اجازه نمیدادی بگی دختر دارا عقده پسر داشتن دارن

🤣🤣خبر نداری پسرای شما تو خیابون چطور دنبال دخترا میدونن بدبخت تو که هنوز فک کردی تو گرفتن دختر مرد ...

خداروشکر پسرمن اشغال پسند نیست

شوهرمم تو خیابون دنبالم نبود مثل یه اقا رسما خواستگاری کرد ازم 

مثل تو بی بوته که نیستم

خداروشکر پسرمن اشغال پسند نیستشوهرمم تو خیابون دنبالم نبود مثل یه اقا رسما خواستگاری کرد ازم مثل تو ...

یه پسر بی عرضه ست که مامانش براش زن گرفته