2777
2789
عنوان

پسر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 240 پست
ببین این و الان همه میدونن تقریبا که جنسیت اصلا مهم نیست که چی باشه بعضیا حالا یکیش رو بیشتر دوست دا ...

خب شما هم که حرف منو زدی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
پس بابات خیلی بی عرضه بوده نسبت به بابا مامانش که مامانت یه وحشی مثل تو پس انداخته وارد جامعه کرده.پ ...

پسرت سمت فرشته ام بره تو دیگه میشه دستمال کاغذی مصرف شده نو زندگیش هیچ نقشی نداره تا بوده همین بوده

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم براساس علم میکنم طبع زن اثرداره باورنداری برو حتما سرچ کن یاازدکتربپرس

عزیز نمیدونی زن‌چی بخوره یا چیکار کنه بچش دختر میشه؟

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

و میدونیم که این تحقیقات هنوز کامل نیست و هیچ پایه علمی نداره...و صرفا با ازمون و خطا بوده که اتفاقا ...

اصلا ربطی به پکیج نداره...من رشتم مرتبطه و توی دانشگاه بحث هایی ک با اساتید میکردیم فراتر از xوyبود..و تمامی اساتید اتفاق نظر داشتن که زن هم تعیین کننده است...حالا شاید نقشش غیر مستقیم باشه ولی ابدا بی تاثیر نیست!

😂😂😂😂😂همون دختر میاد زن پسرت میشه اجازه نمیده دیگه پسرت تفشم بندازه روت

ما خودمون هر گدومامون زنای همون پسرا هستیم ک  بیشتر نی نی سایتا میان میگن شوهرمون هر چی خانوادش و مادرش بگن حرف گوش میکنخ ب من خیانت میکنخ اصلن خونه نمیاد ب من محبت نمیکنه واسه مادرش جونشو میده ولی ب من میرسه فقط دعوا راه میندازه !؟ درسته ؟؟؟؟ 

پس حرفت اثبات نشده اس 

میگم..ما هر چی خواستیم نشد از این به بعد هر چی بشه هم دیگه ما نمیخاییم 🚶🏻♀️🎶

پسرت سمت فرشته ام بره تو دیگه میشه دستمال کاغذی مصرف شده نو زندگیش هیچ نقشی نداره تا بوده همین بوده

پسرم با همسرش خوشبخت باشه باعث افتخار منه

بدنیا نیاوردمش که همش ور دلم باشه بره بالا زنش زندگی کنه لذت ببره.میگم دیگه چون از بس پدر بی عرضه بوده و مادرت بدجنس دیدت به عروس عوض شده

وگرنه ما خیلی هم احترام بزرگ ترهامون رو داریم انشالله خدا هم یکی مثل ما سر راهمون میذاره

شما بترس 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

خانوما هر کی میدونه برای دختر دار شدن چیکار کنم لطفا بگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

ما خودمون هر گدومامون زنای همون پسرا هستیم ک بیشتر نی نی سایتا میان میگن شوهرمون هر چی خانوادش و ما ...

همین قدرتمندی زن رو نشون میده که توجه شوهر به مادرش. یچیز زشته و همه اون شوهر. و ملامت میکنن  

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

خوب حرفت رو تایید کردم دیگه 😁😁😁 ادبیات یه سریا جوریه که ترجیح دادم ریپلای نکنم

درسته عزیزم ❤️

پسرم با همسرش خوشبخت باشه باعث افتخار منهبدنیا نیاوردمش که همش ور دلم باشه بره بالا زنش زندگی کنه لذ ...

😂😂😂تو خونه بابات چی کشیدی انقد تحقیرت کردن. یدونه زاییده فک کرده مسر شاه زاییده

تا میتونی سردیجات بخور..... سدیم و پتاسیم کم کن و کلسیم و منیزیم ب رژیم اضافه کن

مرسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😂تو خونه بابات چی کشیدی انقد تحقیرت کردن. یدونه زاییده فک کرده مسر شاه زاییده

خب تو چرا داری پاره میشی؟.تو منتظر باش بیان ببرنت بعد حالا تف کن تو روی خانوادش.کاملا مشخصه تو رویا زندگی میکنی بعد همین امثال تو از سگ در خونه هم کم ارزش تر میشن پیش خانواده شوهر