2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یه سیسمونی سبک گرفتم بدردت میخوره تا شروع کنم به نوشتن؟😄

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

شروع کن به نوشتن ببینم چه چیزا هس

بسم الله😄

بهداشتی

شیشه 

پستونک 

فینگیر

تب سنج

دستمال مرطوب 

پوشک 

محافظ پوشک 

کیسه ابگرم 

مشمع قنداق.اگه قنداق سنتی میگیری 

سرلاک خوری 

عصاره خوری 

دندونگیر

صابون 

شامپوسر

شامپوبدن 

صابون 

شونه ی سر

حوله صورت 

حوله بدن  

کهنه.اگه قنداق میکنی.

خشک کن دوسه تا 

تشک تعویض سه چهارتا

@سرویس 

سرویس خواب شامل پتو تشک بالشت قنداق فرنگی اغوشی بالشت فرم دهی 

سرویس روتختی 

پتو دورپیچ 

پتو نوزاد 

من یه تشک ودوتا بالشت براسایز مثلا ۶سال هم دوختم 

سرویس کالسکه یعنی کالسکه روروئک کریر ساک بیمارستان 

سرویس تشت ووان 

@لباسا 

یه سایزصفر یا ست بیمارستانی 

دوتا سایز یک 

دوتا سایز دو 

دوتا سایز سه 

دوتا سرهمی سایز ۱و۲

شلوار تک سایز۱و۲و۳

بلوز شلوار نوزادی سایزای مختلف 

کلاه ودستکش و پاپوش نوزادی 

اگه دختره نی نی لچک دوسه تا 

کلاه بند دار نوزادی ومناسب تا ۳.۴ماه 

اینا لباسایی که تا دوسه ماهگی لازم داره 

دیگه برای رگال میتونی سرهمی لباس بزرگتر بلوزشلوار تیشرت شلوار بادی و....بگیری دیگه هرچی دوسداری 

وسایلی هم مثل مینی واش.دوچرخه.عروسک واسباب بازی .صندلی غذا.گهواره.اویز تخت و اینا هم که دیگه دوسداشتی میگیری 

من هیچکدومو نگرفتم چون جا نداشتم تختشم گهواره شو بود 

باز یادم بیاد میگم بهت

یادم رفت 

قاشق وونگال 

ظرف غذا 

قابلمه پیرکس بنظرم کم ضررترینه 

کفش و پاپوش 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

شیردوشم بگیر 

بسم الله😄بهداشتیشیشه پستونک فینگیرتب سنجدستمال مرطوب پوشک محافظ پوشک کیسه ابگرم مشمع قنداق.اگه قندا ...

به دل خوش انشالله ❤

ولی خیلی هم مختصر نبوداااا

ماشالله جهازی هست واسه خودش 😂😍

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
کلشون چقد میشه تقریبی

با یدونه کمد و تختش حدود ۴۰تومن شد عزیزم بازم بسته به مارک وبرندی که میگیری داره من معمولی گرفتم نمیگم همش برنده 

به دل خوش انشالله ❤ ولی خیلی هم مختصر نبودااااماشالله جهازی هست واسه خودش 😂😍

قربونت برم عزیزم 

خیلی چیزارو نگرفتم خیلی چیزارو معمولی گرفتم 

الان که دیگه خیلی شلوغش میکنن بعضیا ولی من چون جا نداشتم ونخواستم خانواده اذیت شن زیاد نگرفتم 

گفتم ک تاماشین شارژی ودوچرخه و گهواره برقی و مینی واشو لباس تا ۱۵سالگی و میگیرن الان که بنظرم فقط دست وپارو میگیره 

کلشون چقد میشه تقریبی

ببخشید بدون تخت وکمدش۴۰شد معذرت

2824
2823
2791
2779
2792