2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس تا چند سالگی براش خریدی؟

حدودا تادوسالگی 

تقریبا ۱۵ دست برا رگالش گرفتم 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

تخت و کمدش چند شد؟

دقیق یادم نیس ولی فک کنم ۳۵یا۴۰

برا حدود ۸ماه پیشه 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

خوب شدهحضوری خریدی یا سفارش دادی؟

نه عزیز اشتباه نوشتم بدون تخت و کمدش منظورم بود خودم اصلاحش کردم گفتم بدون تخت و کمد شما باکامنت یکی دیگه اشتباه گرفتی 

خوب شدهحضوری خریدی یا سفارش دادی؟

نه حضوری خریدم 

2824
2823
2791
2779
2792