2777
2789
عنوان

وضعیت من😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 58 پست
کدوم روستا؟

دتر اصل نسب میخوای؟😂😂کامل شناسایی بشم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دتر اصل نسب میخوای؟😂😂کامل شناسایی بشم

اینجاکی به کیه فک کن جرات حقیقته بگوپاک کن😂بگوشناسایی نمیکنم قول میدم

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اینجاکی به کیه فک کن جرات حقیقته بگوپاک کن😂بگوشناسایی نمیکنم قول میدم

فیلبند

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

اسی خداروشکر که هواسشون بهت هست....من تو شهر غریب.تا ۷ ماهگی مینشستم سر لگن لباس میشستم.شوهر آشغالمم میگف تو تحفه حامله شدی....تو بارداری مراعات کن.پیاده روی و تغذیه سالم فراموش نشه‌...اسی من ۹ ماه بارداریم گوشی ساده دستم گرفتم این گوشی و امواج نت مضرره

اسی خداروشکر که هواسشون بهت هست....من تو شهر غریب.تا ۷ ماهگی مینشستم سر لگن لباس میشستم.شوهر آشغالمم ...

عزیزم چقدر قوی بودیییی🫠🌱

عزیزم چقدر قوی بودیییی🫠🌱

قوی بودم اما دوماهه قهر کردم اومدم خونه بابام با یه بچه دوساله...اعتیاد داره کتکم میزنه‌...بد دهنه....اسی چن روز پیش بهم زنگ زد گف ج نده ای....گف با یکی جور شدی که میخای طلاق بگیری.....خدارو شکر نمردم تو اون زندکی....برام دعا کنید هر خوند

الهی انشالله نینی ب سلامت بدنیا بیاد🌱فردا تو عروسی بپر بپر نکنیا😂

مرسی مهربونممم چشم 😂الان همه گفتن بپر بپر نکن من دیشب جشن گرفته بودن رقصیدم الان استرسی شدمم😂💔

قوی بودم اما دوماهه قهر کردم اومدم خونه بابام با یه بچه دوساله...اعتیاد داره کتکم میزنه‌...بد دهنه.. ...

الهیی عزیزم چه ادم کثیفی هست قدرتو ندونست !!

انشالله مشکلات حل میشه قشنگم خدا بچه خوشگل تو برات حفظ کنه🌱