2789
عنوان

وضعیت من😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 58 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله عزیزم خیلی مهم هس حتی سریع نباید بلند بشی 

خودتو عادت بده بلند میخواهی بشی روی یه دستت فشار نیاد

من چهار ماهم بود از خواب بیدار شدم ب پهلو بودم خودمو روی همون دست گرفتم و پا شدم و دردهای شونه ام شروع شد چون وزنبیشتر میشه فشار میاد

اره فردا عروسیمه توی دوران عقد باردار شدم:)الهیی عزیزمم🥲

چه نی نی عجولی تبریک هم بابت عروسی هم بابت نی نی انشااله سالم بغل بگیری 

گفتی بابل هستی درسته؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اره فردا عروسیمه توی دوران عقد باردار شدم:)الهیی عزیزمم🥲

الهی  عزیییزم 

مبارک باشه 

هفته چندمی ؟؟

چند وقته عقد کردی ؟؟

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
با دکتر مشورت کنین فردا که عروسی هست بزن و برقصه شاید لازم شد شیاف استفاده کنین ها

دکتر گفت مشکلی نداره فقط زیاد جنبش نداشته باش😂🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

زندایی منم ماه اول بارداری اش بود مث تو قکر میکرد اما بچه اش سقط شد 🥲😭 حواست باشه ❤️‍🩹♥️

الهییی عزیزممم🥲💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بله عزیزم خیلی مهم هس حتی سریع نباید بلند بشی خودتو عادت بده بلند میخواهی بشی روی یه دستت فشار نیادم ...

اوههه چقدر باید رعایت کرد نمیدونستم🥲

چه نی نی عجولی تبریک هم بابت عروسی هم بابت نی نی انشااله سالم بغل بگیری گفتی بابل هستی درسته؟

ممنونم قشنگم:)

اره 

الهی عزیییزم مبارک باشه هفته چندمی ؟؟چند وقته عقد کردی ؟؟

ممنونم گلم هفته اولمه:)

ممنونم قشنگم:)اره

پروفتوعوض کردی همشهری 

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪