2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ۶ ماه باید بمونه.

اقساطش از یک تا ۳ سال هست.

ولی اگ همون ۲۰۰ وام رو بخوای باید یه ساله پرداخت کنس

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

سودش چند درصدهچند ماهه میدن؟

۴ درصد.

از ی سال هس تا ۳ سال.

معدل حسابه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بله ۶ ماه باید بمونه.اقساطش از یک تا ۳ سال هست.ولی اگ همون ۲۰۰ وام رو بخوای باید یه ساله پرداخت کنس

قسطش خیلی سنگینه؟

و اینکه ۵۰ میلیون تو حساب بخوابونی باید ۶ ماه بگذره بعد بتونم ۲۰۰ میلیون وام بگیرم؟

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

عزیز الا معدل حسابمو چک کردم.

پرداخت یک ساله کلا حذف شده.

از ۲۴ ماه هست تا ۶۰ ماه

زیر ۱۰۰ تومن هم نیاز ب ضامن خاصی نیست، ی نفر برات چک هم بذاره جوابه.

اگ خودتم شاغلی کلا ضامن نیاز نیس زیر ۱۰۰ تومن

زیر ۱۰۰ تومن هم نیاز ب ضامن خاصی نیست، ی نفر برات چک هم بذاره جوابه.اگ خودتم شاغلی کلا ضامن نیاز نیس ...

ی فرد بیکارم میتونه وام بگیره