2777
2789
عنوان

چجوری آبجیم رو نجات بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 53 پست

خونواده ات  مذهبی بودن ولی بچه شونو نتونستن تربیت کنن که برای خودش خط قرمزایی داشته باشه . فکر کردن مذهبی بودن فقط ب حفظ کردن چهار تا جمله عربی و چادرسرکردن و حفظ ظاهره. دیگه شخصیت خواهرت همینه . این چیزا براش عادیه ‌. از اونجایی ک پدرتم مذهبیه اگه بفهمه برای حفظ ظاهر سر خوااهرتو میبره . مثل اون فیلمی ک تو اینستا پخش شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینم پسره از لحاظ شخصیتی .رفتاری چجوریه؟

خیلی آدم مودیه اولش به آبجیم میگه هستم باهات بعد ولش میکنه بعد میگه نمیخوام بیا کات کنیم دو روز بعد میاد التماس میکنه بیا برگردیم 

چ داستان فیکی 

اولا ک اگر ی درصد خانوادتون مذهبی بود خواهرتون انقدر دل و جرعت نداشت یکم حداقل عذاب وجدان داشت 

دوما ادمی ک ساعت ۳ شب میره دیدن ی پسر بنظرم خیلی دارک تر از اینه که بخوای خودت حلش کنی 

سوما اگر کسی گوششو الان نگیره همینطور میلغزه دراینده 

اگر خانواده مذهبی هستید ب خواهرت راجب ابروش بگو 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

خونواده ات مذهبی بودن ولی بچه شونو نتونستن تربیت کنن که برای خودش خط قرمزایی داشته باشه . فکر کردن ...

بخدا من اصلا همچین آدم نیستم درسته اعتقادی به کار های بابام ندارم اما هرگز شخصیت و شعور خودم رو پایین نمیارم که بخاطر یه پسر حاضر به همچین کاری بشم و اینکه از بچگی پدرم خیلی توجه بیشتری به داداشم داشته برای همین فکر میکنم آبجیم بخاطر کمبود توجه و محبت دنبال این کاراس

عزیزم ناراحت نشی ولی 

احتمالا خواهرت کمبود توجه و محبت داره از طرف پدر یا خانواده 

یا اینکه فکر کرده یکی بهش محبت کرده چقدر حتما دوستش داره و اینم بخاطر اینه یه سری چیزا رو تجربه نکرده از طرف خانواده 

عزیزم خواهرت چند سالشه ؟ 

به نظرم براش منطقی توضیح بده که کارش فقط پشیمونی میاره و سعی کن که دوستانه رفتار کنی بهش نزدیک شو تا بهت اعتماد کنه 

هر موقع استرس بهتون دست داد شما باهاش دست ندید 🌝

چ داستان فیکی اولا ک اگر ی درصد خانوادتون مذهبی بود خواهرتون انقدر دل و جرعت نداشت یکم حداقل عذاب وج ...

خوب عزیزم جالبی داستان همینه من دارم به آبجیم میگم بابا بفهمه کارت تمومه اما گوش نمیده فقط میگه به توچه تو کی هستی که تو کار من دخالت کنی و من چندین بار گفتم این کارا آخر عاقبت نداره اما اصلا براش مهم نیست 

عزیزم خواهرت چند سالشه ؟ به نظرم براش منطقی توضیح بده که کارش فقط پشیمونی میاره و سعی کن که دوستانه ...

مرسی تلاش می‌کنم بهش بفهمونم انشالله بفهمه 

منم اگه جای اون پسر بودم با دختری که ۳ شب همه رو مبپبچونه با من میاد بیرون آینده نمیساختم

همونطور که جای دخترم بودم اون پسرو به عنوان مرد قبول نمیکردم که انقدر بیشرفه که نگران آبروی ناموس مردم نیست اون ساعت شب میاد میبرتش

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
ببین از مشاور کمک بگیر...واقعا شرایط پیچیده ست..از طرفی خواهرت اعتمادش رو بهت از دست بده دیگه به تو ...

خودم هزینش رو میدم تا بره مشاور اما شهری که ما زندگی می‌کنیم کوچیکه خدایی نکرده مشاوره چیزی بگه تموم شده کار آبجیم من خیلی نگران آبجیم هستم و اصلا بهم اعتماد نداره حتی یک کلمه هم بهم نمیگه فکر میکنه دشمنشم الان تو این وضعیت چیکار کنم واقعا

حس میکنم دوست نداری سن خواهرتو بگی ولی ببین اگه نوجوانه منظورم تا 18 ساله هیجانی تصمیم میگیره  هم خواهرت هم اون پسره و اصلا روحرفای هیچ کدوم شرط نبند یه روز یچیزی میگن یه روز یچیز دیگه ....ببین من خودمم تقریبا توی همین رنج سنیم و میفهمم چی میگی

بنظرم با یه مشاور حرف بزن

خواهرت ادم احساسیه؟

مرسی تلاش می‌کنم بهش بفهمونم انشالله بفهمه

یه طوری بهش نزدیک شو که تو رو محرم راز بدونه و بهت اعتماد کامل داشته باشه براش بشین مثال دختر هایی رو بزن که زندگیشون رو برای یه اشتباه داغون کردن و سعی کن حرف زدنت لحن دعوا یا تهدید نداشته باشه فقط دلسوزانه و خواهرانه 

هر موقع استرس بهتون دست داد شما باهاش دست ندید 🌝