arghavan76 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 1613 عنوان پسری که خانومش فوت شده 127 بازدید | 14 پست بچه ها دختر ۲۷ سالشه و تا به خال ازدواج نکردهپسر هم ۲۹ سالشه تحصیل کرده و با شخصیت و ماخوذ به حیا که ۳ سال و نیم پیش همسرش فوت میشه و فقط یک سال زندگی کردناین دختر و پسر با هم آشنا میشن ولی پسر به دختره نگفته قبلا ازدواج کرده به نظرتون دلیلش چیه؟ 1404/02/25 | 11:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهایی_درتاریکی_دنیا عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2129 حتما براش چیز مهمی نبوده که بخواد بگه دنبال دردسر یا سوال پرسیدن درمورد ازدواج گذشتش نبوده نظر منو در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو ندیده پاک کردم
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87048 نامردی کرده لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
afsanam عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 6990 چون دلیلی نداره بگه اون تموم شده رفته گذشته هم به اون دختر مربوط نیست
maman_a_ عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 27151 دلیل فوت خانومش چی بوده ! اصولا جنس نر هیچی از گذشته نمیگه چی بشه مرموزن .مثل ما خانوما نیستن میشینن از جیک و پوکشون میگن نه پسررو میشناسن نه اصلا میدونن کی هست .
arghavan76 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 1613 احتمالن نمیخاد دختره رو از دست بدهیا قصدش جدی نیس اخه هر روز با دختره در ارتباطه مجازی مثل یه دوست معمولی. همیشه هم حامی دختره است
arghavan76 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 1613 حتما براش چیز مهمی نبوده که بخواد بگه دنبال دردسر یا سوال پرسیدن درمورد ازدواج گذشتش نبوده اخه هر روز با دختره در ارتباطه مجازی مثل یه دوست معمولی. همیشه هم حامی دختره است
arghavan76 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 1613 دلیل فوت خانومش چی بوده ! اصولا جنس نر هیچی از گذشته نمیگه چی بشه مرموزن .مثل ما خانوما نیستن میشینن ... دختره کادر درمان بود زمان کورونا فوت شد
arghavan76 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 1613 نامردی کرده اخه هر روز با دختره در ارتباطه مجازی مثل یه دوست معمولی. همیشه هم حامی دختره است
for_any عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1625 اخه هر روز با دختره در ارتباطه مجازی مثل یه دوست معمولی. همیشه هم حامی دختره است خب اگه دوست معمولی هستید پس ازدواج چی میگه این وسط
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87048 اخه هر روز با دختره در ارتباطه مجازی مثل یه دوست معمولی. همیشه هم حامی دختره است دختره هم خوشش اومده پس. کلا روابط بی چهارچوب و ازاد همیشه ی گندی توش هست لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
تنهایی_درتاریکی_دنیا عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2129 اخه هر روز با دختره در ارتباطه مجازی مثل یه دوست معمولی. همیشه هم حامی دختره است اهاااا من فکر کردم خاستگاره حالا که میگی فقط دوست معمولس بودنحتما دختره دیگه در اون حد مهم نبوده بگه یا دلیلی نداشته نظر منو در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو ندیده پاک کردم
تنهایی_درتاریکی_دنیا عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2129 اخه هر روز با دختره در ارتباطه مجازی مثل یه دوست معمولی. همیشه هم حامی دختره است دقیقا میفهمم چی میگی اگه خاستگار بود میشد گفت شاید میترسه دختره بره اما الان که دوست معمولیهمعمولا اونقدر صمیمیت نمیبینه یا دلیلی نداره بگه من خودمم رازامو به رفیق های معمولیم نمیگم چون نه قراره کمکی کنه نه قراره ازدواج کنم باهاش نظر منو در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو ندیده پاک کردم