2777
2789
عنوان

پسری که خانومش فوت شده

127 بازدید | 14 پست

بچه ها دختر ۲۷ سالشه و تا به خال ازدواج نکرده

پسر هم ۲۹ سالشه تحصیل کرده و با شخصیت  و ماخوذ به حیا که ۳ سال و نیم پیش همسرش فوت میشه و فقط یک سال زندگی کردن

این دختر و پسر با هم آشنا میشن ولی پسر به دختره نگفته قبلا ازدواج کرده به نظرتون دلیلش چیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما براش  چیز مهمی نبوده که بخواد بگه 

دنبال دردسر یا سوال پرسیدن درمورد ازدواج گذشتش نبوده 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

حتما براش چیز مهمی نبوده که بخواد بگه دنبال دردسر یا سوال پرسیدن درمورد ازدواج گذشتش نبوده

اخه هر روز با دختره در ارتباطه مجازی مثل یه دوست معمولی. همیشه هم حامی دختره است

اخه هر روز با دختره در ارتباطه مجازی مثل یه دوست معمولی. همیشه هم حامی دختره است

دختره هم خوشش اومده پس. کلا روابط بی چهارچوب و ازاد همیشه ی گندی توش هست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اهاااا 

من فکر کردم خاستگاره 

حالا که میگی فقط دوست معمولس  بودن

حتما دختره دیگه در اون حد مهم نبوده بگه 

یا دلیلی نداشته 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

دقیقا میفهمم چی میگی 

اگه خاستگار بود میشد گفت شاید میترسه دختره بره 

اما الان که دوست معمولیه

معمولا اونقدر صمیمیت نمیبینه یا دلیلی نداره بگه 

من خودمم رازامو به رفیق های معمولیم نمیگم چون نه قراره کمکی کنه نه قراره ازدواج کنم باهاش