2777
2789
عنوان

چرا به صاحبخونه ها میگن ظالم🤬

517 بازدید | 47 پست

الان تو یه تاپبکی بودم میگه صاحبخونه ها ظالم شدن 

من با اونهایی که خیلی بی انصافن کاری ندارم ولی .

من یه صاحبخونم و خونمو به کمترین قیمت ممکن دادم مستاجر .

خیلی هاتون حاضر نیستید یه لباس دست کسی بدین.

اون وقت ما خونمونو  که سرمایه عمرمونه میدیم دست یکی دیگه .

اون ساختمون هر سال استهلاک میخوره هرسال داره لوله هاش پوسیده میشه هر بار سال ساختش بالاتر میره و از ارزش میفته .

چطور انتظار دارید صاحبخونه اینقد بذل و بخشش داشته باشه .که همچین لطفی بکنه و کمتر از مقداری که ضرر میکنه خونشو در اختیارتون بزاره.

من که به شوهرم گفتم اگر دیگه بخوای خونه رو به این قیمت بدی همون خالی بمونه بهتره چون ضررش از نفعش بیشتره.

همه چی داره تو این مملکت روز به روز گرون میشه فحشش رو باید صاحبخونه بخوره.

انشالله همه مستاجرا صاحبخونه بشن به حق علی

منم باهات موافقم مشکل صاحب خونه نیستن مشکل از جای دیگ است ولی خب مردم چون فقط زورشون ب خودشون میره سر هم دیگه خالی میکنن

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی صاحبخونه ها شورشو دراوردن ب شدت بالا بردن قیمت رو

بنظرم حق دارن مستاجرا چ گناهی کردن مگه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

من هم تجربه صاحب خونه افتضاح داشتم هم مستاجر افتضاح

ولشون کن 

اینا تا یه آدم بد میبینن تعمیمش میدن به همه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

منم امسال خالي ميذارم

ب كمترين قيمت شهر خونه رو در جاي خوب شهر اجاره دادم بازم زورش مياد اجاره رو ب موقع بده

الان چند ماهه نداده و پرو شده امسال بهش ميگم بلند شه و خالي ميذارم بيشتر برام ميصرفه