2777
2789
عنوان

یه نظر عاقلانه میخوام نظرتون چیه

143 بازدید | 15 پست

من الان دهم انسانی ام 

معدلم هم تقریبا ۱۹ و نیم شده ترم اول 

من پارسال نمونه فرهنگ قبول شدم ولی نرفتم امسال اگه بخوام میتونم برم 

نمونه فرهنگ منطقه دو هست و مدرسه ای که الان میرم منطقه ۳ هست نمیدونم چیکار کنم سهیمه رو از دست بدم یا نه نمونه فرهنگ هم فهمیدم که خیلی هزینه هاش بالاست 

درسای انسانی هم طوریه که حفظیه خیلی مفهومی نداره که نیاز به دبیر داشته باشم واسه فلسفه و فنون که مفهومیه تو مدرسه ای که الان میرم دبیر خیلی خوب هست نمیدونم واقعا موندم

دختر ۸صبحه ول کن هر چی

انقدر پرسیدی کافی هس باید خودت به نتیجه برسی چی میخوای گلم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه منظورت مدرسه غیر انتفاعی فرهنگ تو الهیه هست که تو علوم انسانی نظیر نداره وفوقالعاده هست ،درسته دروس انسانی خوندنیه ولی چی رو بخونی ،چجوری تست بزنی که بتونی توکنکور قبول بشی خیلی مهمه وگرنه اینقدر آمار قبولی تو دانشگاه‌های دولتی متفاوت نبود .

اینجا کجاست که بری؟اگه دوس داری برو اون نمونه که گفتیاگرم به همکلاسیات‌ وابسته ای و معلماتو دوست دار ...

یعنی همین مدرسه ای که الان میرم 

نه به دوستام و معلما وابسته نیستم کلا آدم درونگرایی ام با کسی حرف نمیزنم

قطعا برو فرهنگ اولا خیلی درساش مفهومیه مثل فارسیو منطق فلسفه ریاضیو عربی بعدشم اونا باهات تست کار می ...

واقعا تاثیر داره؟

نمیدونم چرا حس میکنم‌ خودم میتونم بخونم 

سلام عزیزم 

اگه خودت اهل تلاش هستی نیازی به هزینه های هنگفت نیست

عادی پیش برو 

دختری بود معدلش بالای 19

دانشگاه شرکت کرد از رشته هاش خوشش نیومد

رفت آزاد رشته ی فقه و حقوق

اونجام معدلش عالی

فوق شرکت کرد الزهرا قبول شد الانم قضاوت میکنه

دادیاره

مهم تلاش خودته اکثرا برای خالی کردن جیب مردم این مدرسه ها دایر شده