2821
2789
عنوان

دلم شکست ...

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 57 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرم به زورمنومیاره اینجا وگرنه دل خوشی ازشون ندارم هزاردفه بهم بی احترامی کرده هروقت فهمیده باشوهر ...

جااااان؟؟؟؟؟

ببین من خیلی مودبم ب خدا ولی کسی بهم انگ بی عفتی بزنه آتیشش میزنم خراب یعنی چی ؟؟؟؟خراب جدوآبادشه😠😠😲😲😱

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖

توعقدم همش به پسرش میگفت اگه میخوای زنت لاغربشه همیشه باهاش قهرکن چون قهرکردن شوهر ازکتک زدنش بدتره بیشتر زجرمیکشن.ایناروجلو خودم می گفت .اخه اینم حرفیه که به پسرش یادمیده.من ۶۰ کیلوبودم اینقدم چاق نبودم .شوهرمم دهن بین بود باکوچکترین حرفی یه هفته باهام قهرمیکرد میگفت راست میگه مادرم باقهرکردن بیشترزجرمیکشین

بچه هاشم مثل خودشن همه فهمیدن اینکاروکردبه روخودشون نیاوردن فقط شوهرم رفت واسه منم اورد.اگه به روش ب ...

اگه شوهرت برات آورد که خیلی خوبه...بنظرم همین مورد کافیه که چشمتو کامل به قضیه ببندی و به روی شوهرت نیاری....شوهر فهمیده ای داری..حیفه حرف بزنی

جااااان؟؟؟؟؟ ببین من خیلی مودبم ب خدا ولی کسی بهم انگ بی عفتی بزنه آتیشش میزنم خراب یعنی چی ؟؟؟؟خرا ...

مامان من مثلا اینقدماروبا ادب باراورده که حالا نمیتونم ازحق خودم دفاع کنم .خودش جوونی هاش مطرب بوده تومجلس عروسی واسه زنا اوازمیخونده حالا به من میگه خراب 

مامان من مثلا اینقدماروبا ادب باراورده که حالا نمیتونم ازحق خودم دفاع کنم .خودش جوونی هاش مطرب بوده ...

کافر همه را ب کیش خود پندارد 

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖

یدفم عید نوروزاومدن بادخترودامادش عید دیدنی کلی ازشون پذیرایی کردم فرداش که فهمید باشوهرم حرفمون شده اومدخونم دادوبیدادکردکه چرا آجیل بد واسمون اورده چرا تخمه قاطی پسته ها کرده.تخمه کدوقاطی پسته وبادوم هندی وفندق کرده بودم .گفت بایداجیلش فقط مغزباشه چراتخمه کدو قاطی کرده.اخه ادم اینقد شکم پرست

من کم نکشیدم ازاین مادرشوهر .شوهرم خیلی خوبه ولی حالم ازش بهم میخوره چون تواین خانواده بزرگ شده.پدرم دراومدتااخلاقشو یکم عوض کردم.الانم واسه چشم روبدیهای مادرش میبنده ازش متنفرم با اینکه خیلی هواموداره

یدفم عید نوروزاومدن بادخترودامادش عید دیدنی کلی ازشون پذیرایی کردم فرداش که فهمید باشوهرم حرفمون شده ...

وای چقد بدبخته آخه ب خاطر یکم پسته و آجیل آدم خودشو اینطوری جر میده

عشقم فقط پسر کوچولوم   
وای چقد بدبخته آخه ب خاطر یکم پسته و آجیل آدم خودشو اینطوری جر میده

به خاطرهمین اخلاقای گندو شکم پرستشون حالم ازکل خانوادش بهم میخوره باخودشم بدرفتاری میکنم چون پسرهمین مادره

2824
2823
2791
2779
2792