2821
2789
عنوان

دلم شکست ...

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 57 پست
بعدشوهرم رفت واسه منم اورد بهم تعارف زد .اشک توچشام جمع شده بود بسکه ضایع شدم .بعدشم دخترشودامادش می ...

دردبخوره دخترش،زنیکه نفهم بیشعور

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

همش تقصیرشوهرمه میگه من دست خالی خونه مادرم نمیرم ازبچه انتظاردارن.وقتی چیزی واسشون میگیریم فقط ازپسرشون تشکرمیکنن یعنی توکاره ای نیستی پول پسرمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه براشون چیزی نخرین.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
همش تقصیرشوهرمه میگه من دست خالی خونه مادرم نمیرم ازبچه انتظاردارن.وقتی چیزی واسشون میگیریم فقط ازپس ...

ما رفتیم میوه بردیم چندروزم خونشون بودیم نیاورد بخوریم بعد جالبه هی میگفت میوه ندارم بیارم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
بعدشوهرم رفت واسه منم اورد بهم تعارف زد .اشک توچشام جمع شده بود بسکه ضایع شدم .بعدشم دخترشودامادش می ...

عزیزم چرا واقعا فک میکنی تو ضایع شدی ؟

خب اون واقعا ضایع شده اولا شعور خودش رو نشون داده و بعد هم شوهرت بیشتر ضایع کرده 

نهایتا هم راحت شدی از این به بعد چیزی نگیر رفتنی شوهرتم گفت بگو اولا اینکه قدر نمیدونن ثانیاً اگه خوشش میومد نمیداد ببرن و حداقل جلو ما نمیداد چرا فک میکنی تو ضایع شدی فردام به شوهرت بگو یه جعبه شیرینی برا خودتون بخره با دل خوش بشینین بخورین اتفاقا اون ضایع شده 

همش تقصیرشوهرمه میگه من دست خالی خونه مادرم نمیرم ازبچه انتظاردارن.وقتی چیزی واسشون میگیریم فقط ازپس ...

خب از این به بعد بگو اگه دوس داشت نمداد اونا ببرن بگو به من بی احترامی میشه 

بچه هاشم مثل خودشن همه فهمیدن اینکاروکردبه روخودشون نیاوردن فقط شوهرم رفت واسه منم اورد.اگه به روش بیارم غربت بازی درمیاره زندگیموخراب میکنه تاحالا هزاردفه دلموشکسته.میان خونه من بهترین پذیرایی روازشون میکنم اخرشم پشت سرم حرف میزنه.خداا این چه خانواده بی فرهنگیه گرفتارش شدم.

شوهرم به زورمنومیاره اینجا وگرنه دل خوشی ازشون ندارم هزاردفه بهم بی احترامی کرده هروقت فهمیده باشوهرم حرفم شده پشت سرم وجلوروم گفته من نمیخواستم باپسرم ازدواج کنه چون دانشجوبوده دانشجوهاخرابن

2824
2823
2791
2779
2792