پنجره هارو باز کن ، پرده های خونه را کنار بزن، ی چایی دم کن ، ی اهنگ ملایم و یا صدای پرنده از گوگل پلی کن، ی کم نرمش کن، یه صبحانه خوب بخور، چایی بزن به بدن، یه دوش بگیر، یک ساعت تا ۹نشده و هوا گرم نیس برو بیرون حالا یا هواخوری یا پیاده روی یا دنبال کارهات .....به نعمت هایی ک داری هم فکر کن و خداروشکر کن
برو بیرون پیاده روی با یه بطری آب خنک آهنگ مورد علاقه تو بزار برو تو پارک به درختا سلام کن صبحونه بیرون بخور یا کافه یا لقمه ببر بشین تو هوای آزاد بخور چه لذتی داره انجامش بده حتما
صبح که بیدار شدی، یه نفس عمیق بکش. یه کار کوچیک که دوست داری انجام بده، حتی یه آهنگ خوب گوش دادن یا خوردن یه چایی داغ. سعی کن چندتا نفسکشیدنهات آروم باشه و بیشتر روی همین حال لحظهای تمرکز کن، به چیزای بد فکر نکن. یه حرکت ساده ورزشی یا کمی قدم زدن تو هوای تازه هم حسابی کمک میکنه. همین.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!