2777
2789
عنوان

هر کی میدونه کمکم کنه😔

274 بازدید | 19 پست

دندونای جلوییم یه جرم سیاهی بالاشون لبه ی لثه رو گرفته تازه متوجش شدم 

کسی بوده تجربشو داشته باشه؟؟؟؟چیکار کنم بره 😭

یک عدد نیمچه روان شناس..😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پشت دندونای جلوییت یا پشتش ؟ مگه چند سالته ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

حتمن جرم گرفته برو دندونپزشکی تمیزش میکنن

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

واقعا الان تا یه مدت نمیتونم برم😭

جرم سیاه دندون رو نابود میکنه بعد دندون درد شدید میگیری و صورتت پف میکنه نمیتونی یه چیزی بخوری. خیلی بده خیلی بد، سعی کن یه سرم شده بری

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است
جرم سیاه دندون رو نابود میکنه بعد دندون درد شدید میگیری و صورتت پف میکنه نمیتونی یه چیزی بخوری. خیلی ...

یا خدا واقعا؟؟؟میرم پس حتما

یک عدد نیمچه روان شناس..😊

نه جرمگیری خیلی خوب نیست خمیر دندون ذغال بگیر عالیه سریع تمیز میکنه جرمگیری لثه را نابود میکنه و سست

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

من بیچلره دندونم سالم بود نشسته بودم یهو درد شدید گرفت دو شب گریه کردم. واقعا هر چی مسکن میخوردم اصلا فایده نداشت امونمو بریده بود، صورتم شد بالش

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است