2777
2789
عنوان

چطور خودم رو ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 39 پست

بگو فدای سرم. حالا اون موقع نشد جواب بدم. طوری نیست. فرض کن یکی ازت همین سوالو میپرسه و درگیره چجوری دلداریش میدی؟ همونو ب خودت بگو 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

بیخیال ارزش حرص خوردن نداره، نه شخص مهمی بوده، نه حرف مهمی زده نه حرف با ارزشی گفته ،کار خوبی کردی شخصیتت رو اندازه اون پایین نیاوردی 

اتفاقا امشب یه تاپیک بود راجع به اینکه تو دعوا طرفمون سکوت میکنه در برابرمون عصبی میشیم، چه بسا با این سکوتت بهش برخورده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقاً یاد گرفتم که اگه دفعه بعد کسی حرف مشابهی زد چطور جوابش رو بدم ولی نمیتونم با اینکه جوابش رو ...

نمیتونی کنار بیای چون این حقیقت رو نپذیرفتی که انسان پر از خطا و اشتباهه و همیشه نمیتونه درست عمل کنه.

فرقی نمیکنه... هرچی یبار یه کار درست کردی غصه بخور با سکوتت خورد شد از درون ولی نشون نداد

برا اونکه اهمیتی نداره الان فراموش کرده

خدایا توی این دنیایی که دلیل برای غمگین بودن زیاده من بی دلیل شاد بودنو خندیدنو میخوام توی دنیایی که همه عاشق منزره های ناب طبیعت هستن من اون لنگ کفش توی بیابونو میخوام توی دنیایی که همه دنبال نور مطلق هستن من اون کور سوی نور گذشته از پنجره رو میخوام       ما عادت کردیم که همیشه بهترین ها رو بخوایم اما اگه همیشه دنبال شون باشیم اون لنگ کفشو نمی بینیم اون نور کوچک رو نمیبینیم      
بگو فدای سرم. حالا اون موقع نشد جواب بدم. طوری نیست. فرض کن یکی ازت همین سوالو میپرسه و درگیره چجوری ...

چیزی بهش نمیگم چون حرف خوبی نبود 

خدایا توی این دنیایی که دلیل برای غمگین بودن زیاده من بی دلیل شاد بودنو خندیدنو میخوام توی دنیایی که همه عاشق منزره های ناب طبیعت هستن من اون لنگ کفش توی بیابونو میخوام توی دنیایی که همه دنبال نور مطلق هستن من اون کور سوی نور گذشته از پنجره رو میخوام       ما عادت کردیم که همیشه بهترین ها رو بخوایم اما اگه همیشه دنبال شون باشیم اون لنگ کفشو نمی بینیم اون نور کوچک رو نمیبینیم      
بیخیال ارزش حرص خوردن نداره، نه شخص مهمی بوده، نه حرف مهمی زده نه حرف با ارزشی گفته ،کار خوبی کردی ش ...

ولی اون الان فراموش کرده من حالم بده 

بهش پیام بده جوابشو بده و بلاکش کن😁

اخه ۴ ماه پیش بود 

الان پیام بدم ؟

آخ آخ منم زندگیم پره از این صحنه هایی که حرف شنیدم نتونستم جواب بدم 😭😭😭😭😭

پس همدردیم 😭😭

با خود خوری بعدش چکار میکنی؟

اخه اون حرفی که اون زد رو حتماً باید جواب میدادم

منم دقیقاااا حس تورو دارم یادم میاد حرص میخورم که چرا از همچین تهمتی راحت رد شدم دلم میخواد دستمو بندازم دهنمو کش شلوار کنم😂ولی دیگه چه میشه کرد آدمیزاد یوقتایی که نباید لال میشه

من اسم هارو نگاه نمیکنم شاید تو این تاپیک باهات بحث داشتم تاپیک بعد همراهت خندیدم فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود مذهـبی ام نیستم

اخه ۴ ماه پیش بود الان پیام بدم ؟

اصلا مهم نیست

مهم آرامش توعه

اگه آروم میشی اصلا ۲ سال بعد مهم نیست

پیام بده جوابش رو کامل و جامع براش تایپ کن و بفرست و بلاکش کن که دیگه جوابی نده

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

چیزی بهش نمیگم چون حرف خوبی نبود

خب پس باید ب خودت بگی اشتباه کردی ک (مثلا) از خودت دفاع نکردی ولی چیزیه ک شده. گذشته از این ب بعدشو میخوام زندگی کنم.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام