2777
2789
عنوان

🖤💔🖤💔🖤💔🖤💔🖤

131 بازدید | 12 پست

انقدررررررررر روبه خدا زدم که دستم بگیره.اماااااا😭😭😭😭😭😭ضربه پشت ضربه.آدما بهم ظلم کردن وخداسکوت کرد و....راستش دیگه می‌خوام لاااااال بشم وحتی درد دلم رو پیش خدا ومعصومین هم نبرم چون خبردارن اما دریغغغغغغ که انگار ولم کردن.این پست به یادگار بمونه.شایدم آخرین تاپیکم باشه و دیگه سایت نیام🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤خدایاااااا من خیلییییی به تو اعتماد کردم.تنهام نذاررررر.😭😭😭😭😭😭.بچه ها خوبی بدی دیدید حلال کنید.دیگه شاید سایت نیام.خدانگهدار😞🖤😭

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا رها نکنی چیزی درست نمیشه

اینقد ب خدا غر زدی 

بابا بگو خدا بتو سپردم

هی نگو خدا چرا ال شد بل شد

یا میشه یا بهترش میاد

تو اینان داشته باش خدا دنبال کاراته

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

تا رها نکنی چیزی درست نمیشهاینقد ب خدا غر زدی بابا بگو خدا بتو سپردمهی نگو خدا چرا ال شد بل شدیا میش ...

سلام گلم ببخشید دیرجواب دادم.اتفاقا از همون روزی که این تاپیک زدم همههههه چی رو رها کردم وسپردم به خدا.خیلیییییی وقته.آرامش دارم.خیلی وقته به این باوررسیدم تا خدا نخواد هیچیییی نمیشه.بازم توکل به خدا.یه مدته سایت هم نمیام وبیشتردنبال آرامش روح وجسمم بودم و هستم😊

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

از خودت خبر بده

سلام گلم.قبلا توتاپیکای قبلیم یادمه باهم حرف زدیم.خوشحال شدم پیامت رو دیدم.خیلییییی ممنون از احوال پرسیت😊.خداروشکرکه روح وجسمم آرومه.همهههه چی روبه خدا سپردم ودارم به زندگی آروم و...فکرمیکنم.درکنارش گاهی دعامیکنم وازخدا می‌خوام هرچی بهتره وصلاحمه اتفاق بیوفته.گاهی دنبال کارای دادگاه و....میرم اما فعلا ابلاغیه و...نیومده.چندمدت پیش با خانواده همسرم تلفنی خانواده ها بحثمون شد اوضاع کمی متشنج شد ومنم یه مدته دیگه بیخیال همه چیزم وسپردم به خدا وگذشت زمان.خودم رو برای هررررشرایطی آماده کردم و میکنم.چ جدایی باشه چ ادامه.میخوام باقدرت زندگی کنم.چ همسرم باشه چ نباشه.زندگی جریان داره ومنم باهاش کنار اومدم.بازم ممنون ازت.ببخش دیر ج دادم چون یه مدته ازهمه چیز و همه کس دوری کردم تابه آرامش برسم وخدا بخواد موفق بودم😊برام دعاکن