2777
2789
عنوان

🖤💔🖤💔🖤💔🖤💔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 20 پست
منم شکایت ترک انفاق کردم استرس دارمامیدوارم برای شما هم خیلی خوب پیش بره

بهتون وقت ندادن برید دادگاه ؟توکل به خدا.من احتمال ۹۸درصدبه زودی کارمون طلاق می‌کشه وتموم میشه.اما انشاالله شما هرچی دوست داری برات رقم بخوره☺️

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

بهتون وقت ندادن برید دادگاه ؟توکل به خدا.من احتمال ۹۸درصدبه زودی کارمون طلاق می‌کشه وتموم میشه.اما ا ...

منم مثل شما یکساله بلاتکلیفم

دلم میخواست زندگیم درست بشه

ولی اونا نمیخوان و نمیذارن

توکلم بخداست، هرچند خیلی سخته این روزا

ماه دیگه وقت دادگاه داریم برای شکایت

چون همسرم خونه رو ترک کرده و تهمت و دروغ میگه 

اما

دادگاه های حقوقی رو رفتیم تقریبا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما یکساله بلاتکلیفمدلم میخواست زندگیم درست بشهولی اونا نمیخوان و نمیذارنتوکلم بخداست، هرچند ...

😞😞😞درک میکنم که چ حالی داری.اما هرچی خدا بخواد همون میشه.من شوهرم رو تحت فشار گذاشتم که زودتر طلاقم بده.دودلم برای همه چی.اما خودم روبه خدا سپردم.برات دعامیکنم توم برام دعاکن🫂.ماهم فعلا همینطور موندیم.اما زیاد طول نمی‌کشه.

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

😞😞😞درک میکنم که چ حالی داری.اما هرچی خدا بخواد همون میشه.من شوهرم رو تحت فشار گذاشتم که زودتر طلا ...

برای مهریه چیکار کردین؟؟ 

چجوری توی فشاری گذاشتی؟؟ 

امیدواررررم خدا برات بهترین رو بسازه🥺

میدونم چقدر روزای سختی رو گذروندی الهی خدا برات هزارر برابر جبران کنه❤️

برای مهریه چیکار کردین؟؟ چجوری توی فشاری گذاشتی؟؟ امیدواررررم خدا برات بهترین رو بسازه🥺میدونم چقدر ...

باهمین ترک انفاق.فعلا یه حرفایی زدیم اما قطعی نیست.ممنون.همچنین.ایام محرم نزدیکه لطفاً برام دعاکن حاجتم روا بشه