انقدررررررررر روبه خدا زدم که دستم بگیره.اماااااا😭😭😭😭😭😭ضربه پشت ضربه.آدما بهم ظلم کردن وخداسکوت کرد و....راستش دیگه میخوام لاااااال بشم وحتی درد دلم رو پیش خدا ومعصومین هم نبرم چون خبردارن اما دریغغغغغغ که انگار ولم کردن.این پست به یادگار بمونه.شایدم آخرین تاپیکم باشه و دیگه سایت نیام🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤خدایاااااا من خیلییییی به تو اعتماد کردم.تنهام نذاررررر.😭😭😭😭😭😭.بچه ها خوبی بدی دیدید حلال کنید.دیگه شاید سایت نیام.خدانگهدار😞🖤😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم مثل شما یکساله بلاتکلیفمدلم میخواست زندگیم درست بشهولی اونا نمیخوان و نمیذارنتوکلم بخداست، هرچند ...
😞😞😞درک میکنم که چ حالی داری.اما هرچی خدا بخواد همون میشه.من شوهرم رو تحت فشار گذاشتم که زودتر طلاقم بده.دودلم برای همه چی.اما خودم روبه خدا سپردم.برات دعامیکنم توم برام دعاکن🫂.ماهم فعلا همینطور موندیم.اما زیاد طول نمیکشه.