2789
عنوان

میرم جهنم

115 بازدید | 19 پست

؟؟

من زیاد آرایش میکنم

بعضی وقتا موهام میذارم بیرون خیلی عکس اینا میذارم فضای مجازی

یا تو همین فضای مجازی با خیلی پسر اینا چت کردم

خیلی قضاوت غیبت کردم

با اینکه هیچوقت دوستنداشتم دل کسی رو بشکنم اما ..

همیشه و همیشه خیلی سعی میکنم که کسی رو مسخره نکنم 

خیلی زیاد آهنگ گوش میدم و میرقصم 

ولی بعضی وقتا واقعا از کارای خودم افتضاح پشیمون میشم 

حس میکنم نباید اینکارارو انجام بدم

همیشه احساس گناه کار بودن دارم

چندبار خواستم ارایش نکنم

اما همه هی گیر میدن میگن چیشده چون بدون آرایشم خیلی زشت و خسته است همه خیلی باتعجب نگام میکنن و واقعا خجالت زده میشم مامانم میگه آبرومو میبری با این کارت .. (البته وقتایی هم که آرایش میکنم هم گیر میدن همه میگن وای چقدر مالیدی واقعا خسته شدم از حرف همه)

دوستدارم درسامو همیشه خوب بخونم اما هی اهمال کاری میکنم..

دلم میخواد آدم خوبی باشم..

مثلا راهکاری هست آدم کمتر گناه کنه..

و میشه بگین‌ گناهها چیان

ببخشید زیاد حرف زدم ..😶‍🌫️

(البته نماز میخونم روزه میگیرم اما حس میکنم اصلا کافی نیست و گناهام خیلی بیشتره..)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی چی اخه تو قران مگه نیومده گناهه؟

خیر

نگفته

مثلا اروپا همه موها شون بیرونه

خیلیم زندگیاشون خوبه

آدم با چادرم میتونه خودنمایی داشته باشه

میتونه با یه تاپم بگرده و خودنما نباشه

مشکلت عزت نفس پایینته عزیزممو گذاشتن و آرایش کردن که گناه نیستاختلاص از مردم بیچاره گناههاول باید خو ...

حالا شما اول دیکته اختلاس رو یاد بگیر بعد فتوا بده و کتاب معرفی کن...کتاب عادی بخون دیکته ات قوی بشه

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

یعنی چی اخه تو قران مگه نیومده گناهه؟

عزیزم به این فتوا دهنده های بیسواد توجه نکن

گناه گناهه با هر قصد و نیتی

بیرون گذاشتن مو و آرایش گناهه...کم‌کم سعی کن اینا رو رعایت کنی

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

مسخره کردیگناه کردیمو گذاشتن بهتر از مسخره کردنه

کی مسخره کردم گفتم رو دیکته ات کار کن فتوا هم نده

این کجاش مسخره بود؟

به هر حال غلط املایی داشتن گناه نیست

نه گناه نیست ولی عیبه واسه کسی که میخواد نظر بده اونم راجع به دین