2789
عنوان

میرم جهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 19 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم ببخشید من چند روز گوشیم دستم نبود الان پیامتو دیدم نوشته بودی بیام تاپیک اخرت

عزبزم خیلی خوبه که میدونی این کاراخوب نیست پس انجامش بده من نمیتونم خوب و تاثیر گذار صخبت کنم یاجمله ای بگم که باعث بشه یهو به خودت بیای ولی باید بگم دنیا ارزش اینارو نداره، دنیا انقدر مسخره اس که ارزش نداره برای حرف بقیه هی رنگ عوض کنی... برای خوشبختی و برای رضایت خدا فقط باید حرف خدارو گوش کنی همین باید تنها رنگی که میگیری رنگ خدا باشه، شروع کن کم کم واجباتو انجام بده(مثل حجاب) و حرام هارو انجام نده همین، سختش نکن. البته ما معصوم نیستیم و قطعا یه جاهایی شیطون گولمون میزنه اما مهم اینه بتونیم اشتباهمونو بپذیریم و ازش پشیمون باشیم 

اهنگ گوش دادنم بستگی داره چه اهنگی گوش بدی همه ی اهنگا حرام نیستن که عزیزم 

ازخدابخواه کمکت میکنه از این تاپیکت و مدل نوشتنت حس کردم خیلی دختر خوب و معصومی هستی ،فکرکنم خداخیلی دوست داره ♥️

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

سلام عزیزم ببخشید من چند روز گوشیم دستم نبود الان پیامتو دیدم نوشته بودی بیام تاپیک اخرتعزبزم خیلی خ ...

سلام مرسی که برام وقت گذاشتین و راهنماییم کردین♥️♥️

سلام مرسی که برام وقت گذاشتین و راهنماییم کردین♥️♥️

خواهش میکنم عزیزم قربونت😘😘

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️