2777
2789

خواستم تاپیکم نره تو دید مخاطبا به خاطر همین تو همین پیام همشو مینویسم

انشالله که حالت خوبی خیلی دوستت دارم 💚🌱

خب اول بگم من پایه 12 تجربیم و فرد درس خونی بودم  و درسامو خیلی خوب میخوندم چند ماهه قبل به دلیل مشکلات نتونستم برای کنکور امسال اماده بشم خیلی سختی هایی پشت سر گذاشتم از جمله فوت عزیزترین کسم بابام درگیر مشکلات روحی اینا بودم میدونم یکمم بهانه هست امروز روراسترین خودمم😅 هرطور شده باید درسامو میخوندم ولی خب دیگه گذشت البته خودمو خیلی سرزنش کردم وگریه کردما به همین راحتی نگذشت 

خب اینارو گفتم تا خدایی نکرده نگی ادم درس خونی نبودم 

هدفمم کنکور سال بعده باهمه مشکلاتی که روبرومه میخوام به خواسته ام برسم یکسال تو تنگنا میمونم ولی خب حداقل حسرتش به دلم نمیمونه میدونم راهی که انتخاب کردم پر از سختیه از جمله اولیش همین فشار خانوادم زخم زبون اطرافیان  و گذشتن از خیلی چیزها و .... ولی خب من یکبار زندگی میکنم اونم با حرف دیگران نمیخوام خراب کنم ازت میخوام کمکم کنی درباره نحوه مطالعه دروس و ازمون و چه کارهایی بکنم و چه کارهایی نه ازمون چی بزنم تست چیکار کنم و اینکه اشتراک الماسو بخرم و.... چون میخوام همون سال دیگه قبول شم .

هدفمم رشته شماست 💓

عزیزدلمید همیشه دوستتون داشتم امسال نهایی سعیمو میکنم خوب بدم تا سال بد مجبور نشم ترمیم کنم وفقط 11 بدم

از خداوند برات خوشبختی و سلامتی میخوام دوستدار و طرفدار همیشگیت💚💖

سلام عزیزم اول از همه تسلیت میگم روحشون شاد من خودم هم تو این وضعیت بودم و میدونم واقعا سخته🖤

یه برنامه فازبندی‌شده بچین مثلاً ۳ ماه اول پایه، بعد تست محور

هر ۲ هفته یه جامع بزن (حتی کم) تا وضعیتت رو بسنجی.  

برای تست هم روزانه حداقل ۳۰ تا تست زماندار بزن که مهم‌تر از خوندن بی‌جهته  

اشتراک الماس اگه بودجه داری، برای آزمون‌های شبیه‌سازیش عالیه.  

همه‌چی درست میشه... تو فقط قدم به قدم جلو برو. دمت گرم 🤍🌱  راستی اگه هر زمان نیاز به سوال داشتی من آماده هستم برای جواب دادن به سوالاتت عزیزم من کم میام اینجا در خواست بده تا آیدی تلگرام بدم اونجا با هم در ارتباط باشیم

https://t.me/gypsophilaax"👩🏻‍⚕️📚☕"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم اول از همه تسلیت میگم روحشون شاد من خودم هم تو این وضعیت بودم و میدونم واقعا سخته🖤یه برن ...

ممنونم ازتون خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه 🖤

واقعیت اشتراک الماس امسال خریدم ولی زیاد ازش استفاده نکردم به خاطر وضعیتم ولی اگه لازم باشه سال بعدم میخرم

یعنی تابستون کتابای دهم و یازدهم بخونم و تا اذر تستشو بزنم ؟ 

مرسیی چشم درخواست دادم💕