2777
2789
عنوان

اونایی که ارتودنسی دارین و نامزدین

207 بازدید | 30 پست

من میخوام ارتودنسی کنم از اون ور میگم شوهر میکنم اخه با سیم های دندونم چجوری عکس اتلیه ای بگیریم؟

تو عروسیم با دندونای سیمی برم؟🥲😂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

به دکترت میگی باز میکنی دوباره میذاری دیگه

ولی کلا ارتودنسی واسه متاهلا جالب نیس

با اون براکت و سیم نمیشه لب گرفت خوب

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهرم تو نامزدیش ارتودنسی داشت ،روز عروسیش فکش اومده بود جلو یه جوری شده بود

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

فکر میکنی خجالت آوره بعد برات عادی میشه،من ازون مخالفای پروپاقرص بودم خجالت میکشیدم،الان دوست دارم باهاش عکس داشته باشم،هربار به رنگ انتخاب کنم🤣😂

عکسای عروسیت رو بده ادیت کنن هرجا لبخند داشتی،ولی فیلم رو نمیشه کاری کرد،یا بزار بعد مراسماتت،الان هرچی دندون عقل اینا داری اونارو جراحی کن و بکش

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

با دندونای کج هم عکس قشنگ نمیشه 

هزینه اش چقدر هس؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

به دکترت میگی باز میکنی دوباره میذاری دیگهولی کلا ارتودنسی واسه متاهلا جالب نیسبا اون براکت و سیم نم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فعلا مجردم از الان نگران اینم با دندونای سیمی و کج و کوله میخوام تو عروسیم چیکار کنم

با دندونای کج هم عکس قشنگ نمیشه هزینه اش چقدر هس؟

کج نیست دندونام فقط فک پایینم مدلش خوب نیست

فکر میکنی خجالت آوره بعد برات عادی میشه،من ازون مخالفای پروپاقرص بودم خجالت میکشیدم،الان دوست دارم ب ...

مگه رنگش عوض میشه؟😂

عکسام فتوشاپ میشن؟

فعلا مجردم ارتو هم ۲سال طول میکشه میگم تا اون موقع شوهر میکنم تو عروسیم با اون دندونای سیمی کج و کوله چیکار کنم😂

خواهرشوهرم تو نامزدیش ارتودنسی داشت ،روز عروسیش فکش اومده بود جلو یه جوری شده بود

وااااای از همین مترسممممم

پس زودتر برم ارتودنسی کنم گفت ۲سال طول میکشه از اون ور عروسیمو باید بندازم عقب تر 

البته هنوز مجردما😂

وااااای از همین مترسمممممپس زودتر برم ارتودنسی کنم گفت ۲سال طول میکشه از اون ور عروسیمو باید بندازم ...

خوب میکنی به فکر باش از الان

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
خوب میکنی به فکر باش از الان

دکتره همین که گفت ارتودنسی میخوای اخمام رفت توهم گفت اخماتو وا کن😂 اخه من ۲سال دیگه ام میخوام برم سر کلاس زشت نیست با ارتو برم؟