2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 27 پست

من تیزرشو توی اینیستا دیدم چندشم شد تا آخر تیزره خوصلم نگرفت ببینم فک کن یه دقیقه اش برام مزخرف بود بعد بعضيا چطور نشستن این محتوای فاخرو قسمت به قسمت دنبال می‌کن واقعا خیلی باید از این چیزای چرا خوششون بیاد ببینن😑

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🤍 هر وقت دیدی داری به خاطر یه آدم دیگه خودتو نارحت میکنی و داریی خودخوری میکنی از خودت بپرس آخه ((طرف سگ کی باشه )) مشکلات خود به خود حل میشن✌️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من فقط یه قسمت دیدم میشه بگین واقعا پارتنر هاشون رو عوض میکنن؟

بله عوض میکنن

شاهین اول با نگار بوده

بعدم از طناز خوشش اومده

و میگفت موردای بهتری هم ممکنه بیان و بخوام با طناز کات کنم

دخترارو از رو هیکل و قیافه انتخاب میکنن

من فقط ی بخشاییو تو اینستا دیدم 

بیشتر ب خاطر برنده شدن و پول اومدن چن تا از پسرا و دخترا خودشون پارتنرشونو انتخاب نکرده بودن مجبور شدن و در نهایت عوض کردن استایلا ی جوریه انگار سال 2012 هستیم تک و توک خوب پیدا میشه شخصیت خوب هم توش کمه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

بله عوض میکننشاهین اول با نگار بودهبعدم از طناز خوشش اومدهو میگفت موردای بهتری هم ممکنه بیان و بخوام ...

با نگار نبود گزینه دومش نگار بود نگار با سیاوش بود ک اونم سیاوش انتخابش کرد

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

منم خوشم نیومد

از یوتوب باید بینم؟

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️