2777
2789
عنوان

ويروس جديد (كرونا )در كودكان

7191 بازدید | 50 پست

دوستان سلام دختر من  دو هفتست ويروس گرفته و تب داره    ٤بار هم متخصص و فوق تخصص ويزيت كرده هيچ دارويي هم نميدن به جز ايتامينوفن  تبش هم هي قطع و وصل ميشه  ازمايش خون هم داديم  لطفا هر كي  با اين ويروس  درگير هست  چه خودش و چه كودك نازش بيايين تبادل نظر بكنيم و تجويز هاي دكتر ها رو   به هم بگيم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز دکتر بودم ی شربت برا تقویت سیستم ایمنی به پسرم داد و یه شربت ک گف برا ویروس هس با اموکسی کلاو و دیفن هدرامین و استامینوفن 

پسرم تو ۲۰ روز دوبار تب وحشتناک داشت دیروزم ازش ازمایش خون و ادرار گرفتن ک امشب جوابش اماده میشه 

من دیروز دکتر بودم ی شربت برا تقویت سیستم ایمنی به پسرم داد و یه شربت ک گف برا ویروس هس با اموکسی کل ...

آزمایش خون برا چی؟از لحاظ عفونت تو خون ،لطفا بهم بگو نتیجه چی شد بچه منم اینطوره ولی از آزمایشگاه میترسه وحاضر نیست بیاد...

من الان نگرفتم ، اما یادمه اونموقع که گرفتم چند بار دکتر با داروهای متفاوت خوردم تاثیری نداشت

آخر سر با خود درمانی و بخور گرم و سوپ و استراحت و قرنطینه خوب شدم.

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
انتی بیوتیک بده تب احتمالا عفونت هست

چه نوع انتی بیوتیکی بدی مهمه الان داروها خیلی کیفیت پایینی دارن واقعا موندم به بچم چی بدم الان دکتر براش آزیترومایسین نوشته شرکت سجاد دارو ....نمیدونم بدم یابرم یه شرکت دیگه بخرم