2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره در چه حد باشه ولی شوهر من بیش از حد غیرتیه سعی میکنم به بابام یا داداشم بگم حلش کنه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بستگی داره به نوع مزاحمت و شرایط. اگه موضوع جدی باشه و احساس خطر کنم، حتما به همسرم می‌گم چون امنیت و آرامش برام مهمه. ولی اگه چیزی باشه که خودم بتونم مدیریت کنم، ترجیح می‌دم الکی استرسش ندم. مهم اینه که هم اعتماد بین‌مون حفظ بشه، هم واقع‌بین باشیم

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

بستگی داره،صرفا ینفر تو خیابون لحظه ای برام مزاحمتی ایجاد کنه یا یه حرفی تیکه ای بزنه نه محل نمیدم ولی اگه تلفنی مداوم پیامو اینا باشه که خودشم بخواد متوجه شه میگم

پشت من خدا بوده همیشه ...

درچه حد مزاحم داری

تو روبیکا پیام داده بود اسمت چیه چند سالته گفتم شما گفت خودت شمارتو دادی دوست یابی بعد گفت حتما اشتباه گرفتم ببخشید باز امروز پیام داده شات میدم ببینید

یه مسئله ای پیش اومده که شمارم افتاده دست کسایی که با شوهرم مشکل دارن واسه همین شوهرم گفته هر مزاحمی داشتی بدون اینکه جوابشو بدی به من بگو ولی هنوز نگفتم

ن کسایی ام که گفتن اره احتمال نمیدن شاید بزنه طرف و بکشه یا درگیری به وجود بیاد

آخه شمارم افتاده دست کسایی که با شوهرم مشکل دارن فکر میکنم از طرف اونا باشه واسه همین میگم به شوهرم بگم یا نه

بستگی داره در چه حد باشه ولی شوهر من بیش از حد غیرتیه سعی میکنم به بابام یا داداشم بگم حلش کنه

بیا ببین چی پیام داده

میترسم به همسرم نگم و دردسر شه چون گفت هر مزاحمی داشتی قبل اینکه جواب بدی بهم بگو