2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2519 بازدید | 108 پست
چ بد پس پشتوانه ایم نداری. بنظرم الان ب طلاق فکر نکن چون اینجور ک‌گفتی شرایطتت بعد ازدواج بدتر میشه ...

من یه عادتی دارم مثلا میتونم از پس خودم بر بیام یعنی میتونم کار کنم واقعا هم قصدم اینه میخوان طلاق بگیرم برم پرستاری جیزی بشم واقعا فکر کنم از این زندگی بهتره

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد من واقعا دیگه سختمه از هر چی توصیح دادن متنفرم تشنه ی ارامشم دلم داره لک میزنه برای ارامش مثلا م ...

عزیزم همسر شما اضطراب جدایی شدید داره که به حد خیلی بیمارگونه ای در. حد پارانویا رسیده، احتمالا یه سری اختلالات جنسی از جنس سادومازوخیست هم داره، اما با تعریف های شما مشکل اصلیش همون. اضطراب جداییه که با مرگ مادرش بدترم شده.

عنوان تاپیکت طلاقه، من نمی دونم، شما کسی رو داری ازت حمایت کنه یانه؟ بعید می دونم شاغل باشی، تحصیلات هم نمی دونم در چه حدی هست، برای طلاق اولا نیاز به یک کمک داری و. درآمد حتما

دوما این آدمی که شما می گی عمرا نه راحت طلاقت می ده نه بچه رو بت می ده و اگر طلاقم بتونی بگیری به آسونی دست از. سرت برنمی داره

یه نظرم تنها راحت این که سعی کنی برای کمک و درمان این آدم تا حد ممکن

من یه عادتی دارم مثلا میتونم از پس خودم بر بیام یعنی میتونم کار کنم واقعا هم قصدم اینه میخوان ...

پس حتما اینکارو بکن چون واقعا زندگی باهمچین مردی نابودی خودته

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
 من یه عادتی دارم مثلا میتونم از پس خودم بر بیام یعنی میتونم کار کنم واقعا هم قصدم اینه میخوان ...

می تونی از بچه دل بکنی؟ تحصیلات مرتبط داری؟ خانواده یا کسی رو. داری که ازت حمایت کنه؟

عزیزم همسر شما اضطراب جدایی شدید داره که به حد خیلی بیمارگونه ای در. حد پارانویا رسیده، احتمالا یه س ...

عزیزم بدبختی من اینه هیچ علاقه ای ندارم بهش یعنی تنفر هست نمیتونم محبت کنم دست خودم نیست اخه

می تونی از بچه دل بکنی؟ تحصیلات مرتبط داری؟ خانواده یا کسی رو. داری که ازت حمایت کنه؟

دارم درس میخونم با بدبختی اونم دیپلم تجربی دارم فعلا والله کار میتونم بکنم من فقط بیش از حد از شوهرم مینرسم‌جز اون از هیشکی ترس ندارم 

عزیزم بدبختی من اینه هیچ علاقه ای ندارم بهش یعنی تنفر هست نمیتونم محبت کنم دست خودم نیست اخه

می دونم چی می گی، حقم داری ۱۰۰%، اما به نظرم وضعیت خیلی خوب نیست، باید حساب شده عمل کنی، این آدم به نظر خطرناک می زسه

شاید اونم میدونه ازش نفرت داری بدتر شده یه کاری کن نفهمه ببین اونوقت عس العملش چیه اگه فقط یه ذره هم فرق کنه اونوقت جای امیدواری هست که خوب شه

من از روزی میترسم که وقتی ۳۰ سالم شد بفهمم من واقعا دیگه هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم ولی تشنه ی ارامشم میخوام شوهرمو نبینم متنفرم ازش بچه ها من یه بار دست به خودکشی زدم‌که نشد 

چاره اش فقط يه مشاور خوب ويه تصميم جديه

فقط به پسرت فكر نكن به خودتم فكر كن

شما هم انساني

زندگي ميخواي

اين كارت فداكاري نيست

ادامه دادنش،جسارتا حماقته

اگر فكر ميكني با توضيح دادن هاي مكرر و شفاف سازي ميتوني زندگيتو نگه داري يا همسرت بهتر بشه سخت در اشتباهي

اين افرادبهتر نميشن اينجوري بلكه موقع تر ميشن براي توضيحات و بازخواستهاي بيشتر و بيشتر

من اين جنس ادمارو خوب ميشناسم

ايشو نياز به دارودرماني داره

علت اضطراب شديدش مقدارسرتونين خون و ...

به فكر باش لطفا

انسان خوشبخت کسی نیست که در شرایطی خاص به سر می برد، بلکه کسی است که دیدی خاص دارد.
شاید اونم میدونه ازش نفرت داری بدتر شده یه کاری کن نفهمه ببین اونوقت عس العملش چیه اگه فقط یه ذره هم ...

اخه نمیزارم اون بفهمه همش عزیزم و اینا ولی درون خودم اتیشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز