2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2519 بازدید | 108 پست

من اصلا حسود نیستم نمیتونم حسودی کنم مثلا جاریم کلی طلا داره خونه خوشگل ولی خوب من حسودی نمیکنم چون شاید لیاقتش رو داره من بی لیاقتم اونا رو بیخیال ولی میگه تو حسودی نمیکنی چون ما برات و زندگی برات مهم نیست

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بدبختانه یه پسر ۶ ساله دارم الان دیگه دارم دیونه میشم پسرمو دوست دارم ولی من از صبح تا شب د ...

اونقدر دوست داره که دیووونه شده فکر میکنه از دستش میری یا دوسش نداری حتما برو پیش مشاور اون راه حل های بهتری میده بهت وا اینکه اصلا سهل انکاری نکن حتما جدی بگیر خدایی نکرده تا شوهرت قاتل نشده با این توصیفی که دادی وضعش خرابه

نمیتونی ب خونوادت بگی ک‌کمکت کنن؟ اینجوری ک نمیشه تو هنوز خیلی جوونی

من به خانوادم گفتم اونا زیاد سنتی هستن و هی میگن بساز ولی من برعکس اونا یه ادمم که راضیم هیجی نداشته باشم ولی ارامش من بی نهایت ارومم مثلا اصلا به مسائل عروس و جاری و حرفای خاله زنک اهمیت نمیدم اما شوهرم برعکس

اونقدر دوست داره که دیووونه شده فکر میکنه از دستش میری یا دوسش نداری حتما برو پیش مشاور اون راه حل ه ...

والله مشاور گفت خودتو راحت کن از دستش دیونه هست 

دوست عزيز

متاسفانه همسرت پارانوييد شديد داره و صدالبته اختلالهاي ديگه اي هم همراهش هست

اين افراد بهبودي كامل ندارن تازه اگر تحت درمان باشن

همسر شما كه اصلا تحت درمان هم نيست

اين افراد قابل اعتماد نيستند ثبات شخصيت ندارند و در حين تنفر عاشق طرف مقابلشون هستند و اين يعني بيماري

حتما از روانشناس كمك بگير و تكليف زندگيت رو مشخص كن چون شما رو به فرسايش ميرسونه و زماني متوجه ميشي كه پيرت كرده و يه ادم مريض و افسرده ازت ساخته

انسان خوشبخت کسی نیست که در شرایطی خاص به سر می برد، بلکه کسی است که دیدی خاص دارد.

راستش من نمیگم خوشگلم ولی اندامم یکم خوبه که بخوره به سرم همش میگه من بدون اندام تو میمیرم بعد بجه ها عاشق اینه منو بزنه بعد رابطه واقعا من نمیتونم اهلش نیستم 

دوست عزيز متاسفانه همسرت پارانوييد شديد داره و صدالبته اختلالهاي ديگه اي هم همراهش هست اين افراد ب ...

کاملا حرف شما درسته

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......
 من به خانوادم گفتم اونا زیاد سنتی هستن و هی میگن بساز ولی من برعکس اونا یه ادمم که راضیم هیجی ...

چ بد پس پشتوانه ایم نداری. بنظرم الان ب طلاق فکر نکن چون اینجور ک‌گفتی شرایطتت بعد ازدواج بدتر میشه ممکنه همش خونوادت سرزنشت کنندو بیشتر رو اعصابت برن. مشاور برو اینجور ک تعریف کردی شوهرت دوست داره فقط ی مشکلی داره ک فک میکنه همش میخواد ازدستت بده. ان شاالله ک مشکلت حل میشه عزیزم. ولی حتما پیش مشاور برو

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
دوست عزيز متاسفانه همسرت پارانوييد شديد داره و صدالبته اختلالهاي ديگه اي هم همراهش هست اين افراد ب ...

بدبختانه الان افسرده شدم  میخندم وسط خنده محکم میزنم زیر گریه موقع چت باشوهرم‌همش قربون صدقش میرم که دست برداره ولی خودم گریه میکنم شدید الان داره از شهرستان میاد من جونم لرزه افتاده 

والله مشاور گفت خودتو راحت کن از دستش دیونه هست 

پس حتما جدا شو خودت صلاحتو بهتر از همه میدونی خودت بالغ شدی بد و خوب تشخیص میدی حرف بقیه برات مهم نباشه شوهرت نکنه چیزی مصرف میکنه آخه شنیدم کسایی که شیشه مصرف میکنن هی توهم میزنن فکر میکنن همه بهش خیانت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز