2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2519 بازدید | 108 پست
دارم درس میخونم با بدبختی اونم دیپلم تجربی دارم فعلا والله کار میتونم بکنم من فقط بیش از حد از شوهرم ...

آفرین این عالیه، بهترین کار. اینه که اگر. بتونی یه مدرکی که بشه باش کار کرد بگیری، حتی اگر. پیام نور درس بخونی؟ باید خودت رو قوی کنی

هر دفعه که کتکت زد. اگر آسیب دیدی برو. پزشک قانونی برگه بگیر اما پیش خودت نگه نداره بزار. خونه یه آدم مطمئن برای وقت مناسب

من الان میخوام طلاق بگیرم دنبال راه چاره ام که زودتر تموم شم مهریه هم واقعا نمیخوام هیجی فقط ارامشم  مثلا منو میزنه بعد کلی پشیمونی بعد رابطه وای دیونه میشم  یا به من میگه با دیگران رابطه داشته باشه به من تعریف کن من چندشم میشه من نمیتونم اینا رو دادگاه ثابت کنم ولی میخوام طلاق بگیرم

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان میخوام طلاق بگیرم دنبال راه چاره ام که زودتر تموم شم مهریه هم واقعا نمیخوام هیجی فقط ارامشم ...

باید مدرک جمع کنی، این همه سال صبر. کردی یکم دیگه هم روش، صداشو رو ظبط کن در این جور مواقع، اما خیلی مواظب باش که نفهمه هرچی هم جمع کردی زود بده یبه یه آدم مطمئن تو خونه نگه ندار

هیچی مصرف نمیکنه من وحشتناک ازش میترسم مثلا اصلا خواب نداره هااا اصلا من خوب ادمم و یه عادتی دارم با خوابیدن مشکلاتم یادم میره میخوابم بعد ۷ صبح زنگ میزنه بیدار شو حوصلم سر رفت خوب من بدبخت چیکار کنم بخدا خیلی سخته  میبینمش دستام میلرزه همش دارم توضیح میدم مثلا تل گرام انلاین میشم دعوا که با کی چت میکنی انلاین نمیشم  زنگ میزنه کجایی انلاین نیستی

باید مدرک جمع کنی، این همه سال صبر. کردی یکم دیگه هم روش، صداشو رو ظبط کن در این جور مواقع، اما خیلی ...

من پرسیدم صدای ضبط شده و فیلم تو دادگاه قابل قبول نیست

هیچی مصرف نمیکنه من وحشتناک ازش میترسم مثلا اصلا خواب نداره هااا اصلا من خوب ادمم و یه عادتی دارم با ...

رفتارش با بچه چه طوره؟ وقتی می گی کتک می زنه یعنی در حدی که آثارش بمونه؟

مثلا زنگ میزنه بگو با یکی رابطه داری من هی میگم نه نه نه بعد انقدر میگه من بدبخت مجبور میشم‌میگم اره میدونم دیونه گیه ولی واقعا انقدر میگه من ادم ترسویی نیستم جسارتمو همه میگم ولی در مقابل شوهرم یه ادم ترسو 

جواب منم بده  کارش چیه ک همش ازت دوره

والله کارگر ساختمونه این دفعه رفت شهرستان پول خوبی میدادن ولی سر ۵ روز دارره برمیکرده چون کار نکرد فقط با من چت کرد اونام گفته بودن شما کار بکن نیستی

من پرسیدم صدای ضبط شده و فیلم تو دادگاه قابل قبول نیست

ببین حتی اگرم قابل قبول نباشه، قاضی آدمه، اونم کسیه که باید تصمیم بگیره حتما اثر داره

من حقیقتش خودم روانشناسم اطلاعات حقوقی ندارم از دوستم که وکیله اگر. بخوای می پرسم فردا زیر همین پستت نظرش می نویسم

منتها این آدمی که داری ازش حرف می زنی به نظر من هم خطرناک میاد. هم شک ندارم که به راحتی دست از. سرت برنمی داره برای همین باید خیلی حساب شده پیش بری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز