؟؟نمیدونم چرا وقتی یکی متاهل میشه و بچه دارمیشه بعضیا انتظاردارن از آرزوها خودش دست بکشه و بیخیال خودش بشه!!من ۳۰سالمه دوتا بچه دارم ۸و۳ساله ازمون کارشناسی ارشد شرکت کردم انشالا قبول بشم میخوام برم دانشگاه پدرم همسرم دخترعموم مادرم خانواده همسر همه مخالفن میگن ول کن بابا تو بچه داری درس براچیه؟دوستم گفت توکه شوهر وبچه داری چقدر خودخواهی!!☹️☹️مگه چیه درس بخونم؟!
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه خودت کشش داری بقیه رو یجوری متقاعد کن ، ولی خب سخت میگذره ، دو تا بچه هاتم هنوز تو سن وقت گیری هستن ، حداقل شوهرت رو راضی کن که همراهت باشه اینجوری کمتر اذیت میشی
اگه خودت کشش داری بقیه رو یجوری متقاعد کن ، ولی خب سخت میگذره ، دو تا بچه هاتم هنوز تو سن وقت گیری ه ...
شوهرم بیشعورترین مردیه ک دیدم ازاول با کلک و دروغ اومد و منه ساده باورکردم شغلشودروغ گفت تحصیلاتش حتی با شاغل شدن و درس خوندم موافقت کرد بعد زد زیرهمچی
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
شوهرم بیشعورترین مردیه ک دیدم ازاول با کلک و دروغ اومد و منه ساده باورکردم شغلشودروغ گفت تحصیلاتش حت ...
پس احتمالا خودت باید بار به دوش بکشی ، فقط ببین اگه رشتت چیزیه ک ارزش این زحمت رو داره و واقعا لازمه ک ارشد بگیری تمام تلاش رو بکن ، نه که یهو به خودت بیای ببینی همینجوری به هوای مدرک ارشد یا چمیدونم یه دلیل بیهوده انقد سختی کشیدی