2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا از همون اول اشتباه کرد بچه هارو چرا سوار کرد حالا کرد چرا اونا که ترسیدن پیاده نکرد اونا پریدن چرا نبرد دکتر چرا فرار کرد چرا از پیرمرده ترسید اون که فیلم نگرفته بود بگه نشون میده به قول شما یه معتاد شیره ای رو کی باور میکنه چقدر این نوید حرص منو درمیاره عین بابابزرگ عوضیش تلکه کن نکبت

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

گناه داره😥

سریال تلخیه

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

میگفتن بهشون تجاوز کرده یا یه کاری باهاشون کرده که پریدن

خب بگن مگه پزشکی قانونی نیست؟ اونا تشخیص نمیدن این کاری نکرده؟

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

اصلا از همون اول اشتباه کرد بچه هارو چرا سوار کرد حالا کرد چرا اونا که ترسیدن پیاده نکرد اونا پریدن ...

اره اصلا نباید سوار میکرد 

اونا ک ترسیدع بودن کاش پیاده میکرد 

واییییی عصبی شدمممم

خیلییی دلم براش سوخت میگن داستانش واقعیه

منم دلم براش میسوزه خواهرم میگه خودتو بذار جای مادر اون بچه ها دلت نسوزه میگم آخه این بدبخت کاری نکرد اون دخاره همچین بچه هم نبود که بیشعور هم خودش مرد هم داداشسو کشت اینم که بیچاره کرد خب همون اول سوار نمیشد دیگه