2777
2789
دقیقا پزشک قانونی میتونس بفهمه تجاوز نبوده خودشون پرت کردن پایین چطور اینارو نفهمیدن همه چی افتاد گر ...

فعلا که معلوم نیست ولی فرارش باعث شد جرم بیفته گردنش

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتر از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با خودش گفته تا من بیام ثابت کنم کار من نبوده ده سال منو میندازن زندان و از عمرم رفته

دایی من همیشه میگه دیدی یکی تو خیابون داره جون میده روتو کن اونور رد شو تو این زمونه محبت به کسی نیومده بیچاره مثلا خواست به اون بچه ها لطف کنه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتر از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.

من دانشگاه بودم یادمه شب از دانشگاه میخواستم بیام خونه ی ماشین ون اتوبوس کوچیکا جلوم وایساد گف بیا داخل میرسونمت من گفتم اصلا هر چی گف بیا خانم گفتم ن بعد واقعن این بچه ها عقل نداشتن سوار ماشین غریبه نشن 

من دانشگاه بودم یادمه شب از دانشگاه میخواستم بیام خونه ی ماشین ون اتوبوس کوچیکا جلوم وایساد گف بیا د ...

آخه همچین بچه هم نبودن دختره ۱۲_۱۳ ساله بود 

خب بگن مگه پزشکی قانونی نیست؟ اونا تشخیص نمیدن این کاری نکرده؟

خب اینا مثلا تو ی جای سطح پایینی زندگی میکنن که راحت حرف در میارن و تا همیشه هم میمونه این حرفا خیلی اطلاعات و سواد ندارن

بعد ممکنه بگن اقدام به تحاوز کرده یا دست درازی 

که اونا قبلش خودشونو پرت کردن 

آخه همچین بچه هم نبودن دختره ۱۲_۱۳ ساله بود

‌کلا خودمم گفتم چرا این میگه بیا سوار شو نکنه کسی توماشین ون هست یوقت بری تو تجاوز کنن چی بااینکه هیچ ماشینی گیر نمیومد ساعت ۹ شبم بود از دانشگاه برمیگشتم 

من دانشگاه بودم یادمه شب از دانشگاه میخواستم بیام خونه ی ماشین ون اتوبوس کوچیکا جلوم وایساد گف بیا د ...

اول کلی اطلاعات راجب باباش داد یعتی دختره اطمینان گرفت این دوست باباشه

بعد رفت بعد دوباره برگشت گفت برسونمتون 

دایی من همیشه میگه دیدی یکی تو خیابون داره جون میده روتو کن اونور رد شو تو این زمونه محبت به کسی نیو ...

اره بخدا محبت میکنی بعد یارو برا پول دروغ میگه ک همین این بلارو سرم اورد حالا بیا ثابت کن ک من نبودم، یکی از فامیلامون تو خیابون یه نفر و میبینه ک افتاده سر صورتش زخمیه میبرتش بیمارستان بعد یارو ب جای تشکر ازش شکایت میکنه میگه خودش منو اینجوری کرده و فلان تا با وکیل و فلان اومده ثابت کنه چهار پنج ماهی افتاده زندان

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

اول کلی اطلاعات راجب باباش داد یعتی دختره اطمینان گرفت این دوست باباشهبعد رفت بعد دوباره برگشت گفت ب ...

از اول یا سوار نمیشد یا همون لحظه ک وایساد پیاده میشدن میرفتن ن اینکه خودشون پرت کنن پایین 

خیلییی دلم براش سوخت میگن داستانش واقعیه

اره واقعیه💔

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

یاد مسعود شصت چی تو مرد هزار چهره میافتم ولی این از اونم بدشانس تره

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت