2777
2789
عنوان

خشکی لب چندساله

21 بازدید | 2 پست

لبهام خشک میشه تقریبا از وقتی یادم میاد یعنی حداقل ۱۵ سالش مطمئنم

جوری که قسمتی ازپوست لب هر روز یا یک روز درمیان مرده میشه که یا باید بِکنیش یا اینقدر خشک میشه که از لبه ها بلند میشه و کنده میشه...

میدونم خیلیا مثل خودم هستن و بقیه بهشون میگن فلان بالم لب یا پماد آد چشمی یا وازلین یا دکتر ژیلا بزن اما اینا حرفه‌ای آدمهاییه که یا خشکی لب فصلی دارن یا اصلا نمیدونن ما چی میگیم🤣و چی میکشیم از دست خشکی لب

پس این تاپیک زدم که تجربه خودم که البته هنوز راه درمان پیدا نکردم بگم و بگم چه راه هایی رفتم و نشد و هم اگه کسی تونسته این مشکلشون حل کنه بیاد بگه چیکار کردم

پس خواهش میکنم نظر الکی ندید اگه خودتون این مشکل تجربه نکردید و نتونستید درمانش کنید

اومدم بگم من تمام بالم لب ها و پماد آد قطره چشمی آد وازلین روغن زیتون روغن نارگیل ریختن روغن بنفشه زیتون توی ناف امتحان کردم و شاید تا موقعی که استفاده میکنی یکم دیر تر لب خشک بشه اما درمان نشده

اونایی که درمان کردند چیکار کردید

به نظرم همه راهها رو امتحان کردی این راه هم که میگم اگر دوست داشتی امتحان کن،حدس من اینه شما کبدت خیلی گرم و خشک شده،یه مدت مثلا چهل روز پشت هم هم توی نافت روغن بنفشه زیتونی بریز هم روی شکمت قسمتی که کبد هست روغن مالی کن (آناتومی محل کبد رو از نت سرچ کن)،به مدت 40 روز هم حداقل هر روز شربت سکنجبین اصل بخور یعنی سکنجبینی که با عسل و سرکه انگور طبیعی درست شده

بین غذات رب انار شیرین یا ملس بخور

اینجوری به کبدت و پاکسازی بدنت کمک کردی

ببین بهتر میشی یا نه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

به نظرم همه راهها رو امتحان کردی این راه هم که میگم اگر دوست داشتی امتحان کن،حدس من اینه شما کبدت خی ...

خوشم اومد احساس میکنم رویت ریشه ای درمان کنه حتما امتحان میکنم و میام میگم نتیجه چی بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.