فان مع العسر یسرا امیددارم از این پس تجربه ی گذشتم تکرار نشه و فقط برام درس بشه آیندمو میخوام با دستای خودم با کمک خدا بسازم. من به دستانم اعتماد دارم همونطور که به خدا ایمان دارم . Zohalهستم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ریشه شیعه کجاست؟وجالب اینه خودشون قبول ندارن بعد شما🤣🤣
اسلام ، اگه میخوای دین رو به کشورها و نژاد نسبت بدی اصلا معاملمون نمیشه ، دین آسمانی هست ، حالا بگیم چون فلان دین پیامبرش مال فلان سرزمین بوده قبول نیست به نتیجه نمیرسیم ، بالاخره پیامبران از آدم تا خاتم هر کدوم در سرزمینی بودن قضاوت کردن در مورد اونها که از کدوم سرزمین بودن پس قبولشون کنیم منطقی نمیاد
عربها که نمیگن اصلا چنین مناسبتی ندارن 😄 شیعیان میگن
😅😅
پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام