2777
2789
امروز نیست ..

هست ربع ساعت مونده تا تموم شه

فان مع العسر یسرا امیددارم از این پس تجربه ی گذشتم تکرار نشه و فقط برام درس بشه آیندمو میخوام با دستای خودم با کمک خدا بسازم. من به دستانم اعتماد دارم همونطور که به خدا ایمان دارم . Zohalهستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ریشه شیعه کجاست؟وجالب اینه خودشون قبول ندارن بعد شما🤣🤣

شاید تاریخ نمیدونی اصلا

بزرگترین علمای شیعه و سنی ، صاحبان کتب مرجع شیعه و صحاح سته اهل سنت همگی ایرانی بودن

تاریخ نمیدونی نظر نده مجبور نیستی

غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............

اسلام ، اگه میخوای دین رو به کشورها و نژاد نسبت بدی اصلا معاملمون نمیشه ، دین آسمانی هست ، حالا بگیم چون فلان دین پیامبرش مال فلان سرزمین بوده قبول نیست به نتیجه نمیرسیم ، بالاخره پیامبران از آدم تا خاتم هر کدوم در سرزمینی بودن قضاوت کردن در مورد اونها که از کدوم سرزمین بودن پس قبولشون کنیم منطقی نمیاد

آقا هستم

عربها که نمیگن اصلا چنین مناسبتی ندارن 😄 شیعیان میگن

😅😅

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

ریشه شیعه تو هیچ قومیت و نژاد و کشوری نیست

قبول نداری نداشته باش ولی صرفا حق توهین نداری میتونی زیپ دهنتو ببندی و رد شی

اسلام ، اگه میخوای دین رو به کشورها و نژاد نسبت بدی اصلا معاملمون نمیشه ، دین آسمانی هست ، حالا بگیم ...

آقای دیندار . فیلسوف متخصص آدم تا خاتم،ای وسواس در معامله با نسبت دهندگان دین به کشور و نژاد تا جایی که از میز مذاکره پا میشی

درخواست دادی

امر؟

آقای دیندار . فیلسوف متخصص آدم تا خاتم،ای وسواس در معامله با نسبت دهندگان دین به کشور و نژاد تا جایی ...

جملتون یک بار بخونید من که متوجه نشدم چی گفتین

آقا هستم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز