2777
2789
عنوان

ایا بچه داری زن و پیر می کنه

74 بازدید | 9 پست

دوستم پسره سه ساله داره می گه از موقعی که بچه آوردم پیر شدم من دوستم ندیدم راهه دوره ولی عکساش یکم نشون می ده پوستش شل شده شما نظرتون چیه؟علتش چیه؟

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه

بارداری و زایمان استخوان زنو میپوکونه 

من اوایل حامگلیم ویار داشتم نگران بودم بچه خوب رشد نکنه ،دکتر گفت اصلا نگران نباش بچه از مغز استخون تو و کلسیم تو میگیره کاری به خورد و خوراکت نداره،فقط خودت صدمه میبینی 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

خوانخواه با گذشت زمان ادم پیر میشه دیگه

خواهرم و دختر عممم هم سنن

خواهرم سه تا داره.دختر عمم مجرده.

ولی اون مجرده بیشتر پیر نشون میده

دلیل  نمیشه هرکی بچه دار زودتر پیر میشه

بستگی ب نحوه زندگی.اتفاقاتش.روحیات طرف...خیلی چیزها داره

ولی درکل بچه ک میاد بیشتر وقت صرف بچه میشه

خواب کم میشه خوراکت میزون نباشه یا مکمل ها خورده نشه پوست و مو اسیب میبینن خصوص تو شیر دهی

بعدشم که مدام باید مواظب باشی تو مریضی تو مدرسه تو هر حال حواست باید بره پیش بچه و در کل انگار استرس ادم بیشتره 

استرس و خواب کافی نداشتن و خوراک نادرست ...

صدرصد رو زندگی و روند پیر شدن تاثیر دارن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.