2777
2789
عنوان

مطلقه ها با پسر مجرد ازدواج نکنن

418 بازدید | 16 پست

چقد بهم پریدین سر این تاپیک

بعد تاپیک پربازدید دیشب که داداش اسی 

بدون حضور خانواده اش با یه مطلقه 

بچه دار ازدواج کرده بود 

گفتین کار بدی کرده

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

خبالان تاپیک زدین ادامه اون گیس کشی ها اینجا باشه؟

تگت کردم ؟

دعوت نامه فرستادم ؟

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهراس میگی کاش اصن پست نمیذاشتم کلا ایگنور میشدی میبینی که کسیم نیومد😂😂

سی..... بزن

بهتره از هرلحاظ با هم سطح خودمون ازدواج کنیم

منم حرفم همین بود انقد چرت ک پرت گفتن

هر چه بده مثل دخالت تو زندگی شخصی برای همه بده 

نه اینکه من از خانواده شوهر و دخالتش ناراحت بشم 

اما 

تو زندگی بقیه دخالت کنم 

هر کسی با هر کسی حالش خوبه و خوشبخته ازدواج کنه 

تاپیک آخر منو ببینین 

فرهنگسازی بشه لطفا 

زندگی هر شخص بالغ و عاقل به خودش ربط داره 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

هر چه بده مثل دخالت تو زندگی شخصی برای همه بده نه اینکه من از خانواده شوهر و دخالتش ناراحت بشم اما ت ...

چه ربطی داره؟؟!!

مگ من گفتم یه شخص خاص 

راجب کلیات نظر دادم

چه ربطی داره؟؟!!مگ من گفتم یه شخص خاص راجب کلیات نظر دادم

نه شخص خاصی عزیزم 

اگر خانمی مطلقه بود نباید همه عمر بسوزه 

و هیچ ربطی هم نداره که آقا مجرد باشه 

دو نفر در کنار هم شاد باشن 

بقیه خانواده برسن به زندگی خودشون 

یا مثلا خانم از آقا سنشون بیشتر بسته به شرایطی البته

بازم مهم همون خوشحال بودن دو نفره 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد