2777
2789
عنوان

صندلی جلو مال زنه

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 78 پست

مادرشوهر من که کلا یه بار نذاشت من صندلی جلو بشینم بخدا برام عقده شد هر جا رفتم هم باهام‌اومد یه بار تنها جایی نرفتیم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهر هم هرچقدر بد باشه هرچقدر اذیت کرده باشه بازم اگه نیم ساعت یک ساعت جلو باشه هیچ مدال افتخار ...

من میرفتم عقب خودم ولی متاسفانه اخلاقش جوریه که اگه احترام دید دیگه آدمو داغون میکنه و لوس میشه بخاطر همین منم دیگه نمیرم عقب

منم با شما موافقمحالا همیشه من نشستم، ۴ بار یه بزرگتر بشینههمیشه شوهرم پیش منه، دو بار بدون من بره پ ...

مندقیقا مثل شما هستم دقیقا اینا عقیده منه هرکس هم بگه تو ساده ایی میگم اره من ساده ام ودوست دارم در این سادگی خودم بمونم تا بمیرم

اره میره چرا نره احترام ب بزرگ تره ی مرد بالای ۵۰ سال بذاری عقب جای زن پیش شوهرشه اینجپری ک شما میگی ...

چرا فکر می‌کنی عقب نشستن بی احترامی است مگه صندلی عقب خار داره که بزرگ تر بشینه بی احترامی میشه ؟؟

تو  تاکسی پس این همه آدم سن بالا عقب میشینن به همشون بی احترامی میشه ؟

من میگم جای زن کنار شوهرشهحالا چیز مهمی هم نیست اما خب جای ژن کنار شوهرشهاون تاپیک هم شرکت نکردمشما ...

بله

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من بااینک همیشه میشینم عقب وقتی یه بزرگتری میاد. یبار سرم تو گوشی بود برادرشوهرم داشت میومد من مت جه نشدم که بلند شم از جام. شوهرم گف عزیزم بهتر نیس تو بری عقب بشینی و این بهم برخورد.😐😑 شاید اونی ک تاپیک زده بوده همچین اتفاقی براش پیش اومده و عصبانی شده😂

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
حالا چی میشه زن کنار شوهرش جلو‌ بشینه وقتی ماشین هم مال شوهرشه ...قیامت میشه ؟؟تو خونه که نیست بگی پ ...

خیلی بهتره زن بشینه ولی چیز انقد مهمی هم نیست که سرش ناراحتی باشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مسافت های طولانی کسی جلو میشینه که قصد خواب نداشته باشه و به راننده برسه

مسافت های کوتاهم واسم مهم نیست حقیقتا، ولی مادرشوهرم از ابتدای زندگی یه رفتار زشتی داشته که دلم نمیخواد هیچوقت تعارفش کنم جلو بشینه

فقط تو ماشین ما که بود باید میومد جلو، ماشین دختراش که میرفت خانم میگفت عقب راحت ترم

منم برام مهم نیست اما خوشحالم که مادرشوهرم دوست نداره جلو بشینه حس امنیت دارم وقتی جلو میشینم مامانمم اگه خودش تنها باشه صندلیای عقب رو ترجیح میده که بتونه راحت پاشو دراز کنه .

حالا یه چیز جالب یادم اومد بزار بگم مامان من همیشه تو ماشین خواهرم جلو می‌شست تا داداشم ازدواج کرد هر چی اصرار میکردن جلو نمی‌شست یه بار دختر خواهرم  که ۵سالش بود برگشت گفت مادر جوون چرا همیشه تو ماشین ما جلو می‌شینی نمیزاری مامانم جلو بشینه تو ماشین دایی میگی عقب راحتترم ما همه🙄🙄

مادر شوهر هم هرچقدر بد باشه هرچقدر اذیت کرده باشه بازم اگه نیم ساعت یک ساعت جلو باشه هیچ مدال افتخار ...

همیشه اینجور نیست. مادرشوهرم مسافرت های طولانی با ماشین میشینه عقب و پدرشوهرم راننده س و عمه همسرم میشینه جلو و از نظر سنی تفاوت انچنانی با مادرهمسرم نداره، ولی  هیچ وقت مادرشوهرم رو توی بحث شرکت نمیدن توی ماشین! دقیقا انگار مسافر هست.

واسه خانم ها و بچه های کم سن نیاز نیست زن عقب بشینه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

من حتی نمیتونم تصور کنم من جلو بشینم پدر همسرم پشت سرم بشینن

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊