ایتس_می_های مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 1454 عنوان جواب استخاره 137 بازدید | 18 پست آقا یه موضوع خیلی مهمه و واقعا خودم نمی تونم تصمیم بگیرم اوایل استخاره میکردم همش خوب میومد ولی الان همش بد میاد چیکار کنم نگید چرا چند بار میگیری موضوع خیلی مهمیه و منم حساسم 1404/02/24 | 12:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5455 باش ممنون واقعا نیت کردم نتیجه استخاره:حتما انجام بدهنتیجه کلی:بسیار خوب است مورد تحسین افرادی قرار میگیرید که در اول بکار شما خرده میگرفتند.نتیجه ازدواج:مورد مناسبی است از سختیها و مشکلات نهراسید که ارزش انجام را دارد.نتیجه معامله:مشکلاتی وجود دارد ولی با توجه به منفعت و سودی که نصیبتان خواهد شد ناچیز است.سوره:یوسفآیه:31 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
قاصدک4202 عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 889 نتیجه استخاره:حتما انجام بدهنتیجه کلی:بسیار خوب است مورد تحسین افرادی قرار میگیرید که در اول بکار ش ... میشه ی نیت برا من بزنین خیلی مهمه
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5455 شما استخاره میگیرین.میشه برا منم بگیرین نیت کردی؟ 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
ایتس_می_های مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 1454 نتیجه استخاره:حتما انجام بدهنتیجه کلی:بسیار خوب است مورد تحسین افرادی قرار میگیرید که در اول بکار ش ... واقعا ممنونم ❤️😍به نظرت چرا دیگه هر وقت خودم میگیرم جواب نمیده یا خوب نمیاد ؟
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5455 واقعا ممنونم ❤️😍به نظرت چرا دیگه هر وقت خودم میگیرم جواب نمیده یا خوب نمیاد ؟ نمیدونم والا 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5455 بله عزیزم نتیجه استخاره:اختیار با توستنتیجه کلی:میانهی آن خوب است همهی جوانب را در نظر بگیرید سپس انجام دهید و الا ترکش بهتر است.نتیجه ازدواج:تحقیق کامل - تمام کردن حرفهایتان و دادن صدقه - سپس ازدواج و إلا صبر کنید بهتر است.نتیجه معامله:مشورت با اهل خبره و دادن صدقه رمز موفقیت در این کار است و گرنه ترکش بهتر است.سوره:نساءآیه:128 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5455 بله عزیزم میانه اومد 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
zahra131111 عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14171 نیت کردی؟ برا من لطفا 🥲🥲نیت کردم اگه امکانش هست بگیرید ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم
کنکوری_هسدم عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1260 نتیجه استخاره:حتما انجام بدهنتیجه کلی:بسیار خوب است مورد تحسین افرادی قرار میگیرید که در اول بکار ش ... برا منم میگیری
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5455 برا من لطفا 🥲🥲نیت کردم اگه امکانش هست بگیرید استارتر برایشونم میگیرم قفل کن ممنون 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد